null

Ukens tilbud

GAVE PÅ KJØPET FRA ODYLIQUE!

Nå får du med en Gentle Herb Shampoo 20ml eller en Tea Tree & Herb Shampoo 20ml på kjøpet når du handler Odylique-produkter til totalverdi fra 200 kr.
Har du et ønske om hvilken sjampo vi legger ved, da er det bare å notere det i kommentarfeltet ved bestillingen din eller sende oss en e-post. 

Gaven har en verdi på 49 kr. Kampanjen gjelder en gang per kunde så langt lageret rekker. 

---  

GAVE PÅ KJØPET FRA WELEDA! 

Handler du Weleda-produkter for minst 300 kr nå, så får du med en nydelig Feel Good Shower på kjøpet.

Feel Good Shower har en sprek innpakning, bare ved å se på den føler man at humøret letter. I tillegg til sitt glade utseende er det en skånsom og effektiv dusjsåpe som kan brukes daglig. Såpen har en frisk duft av ekte essensielle oljer fra ingefær, sitrus og sedertre.
Gjelder en gang per kunde og så langt lageret rekker. Vi legger ved gaven når vi pakker bestillingen. Utvalget fra Weleda finner du her.

---

 

GAVE PÅ KJØPET FRA DR. HAUSCHKA!

Handler du ett produkt fra Dr. Hauschka nå, får nå med en herlig håndkrem med på kjøpet. Verdien på gaven er 105 kr. Håndkremen trekker raskt inn, skjemmer bort og pleier hendene hver dag Gjelder en gang per kunde og så langt lageret rekker. Vi legger ved gaven når vi pakker bestillingen. Utvalget fra Dr. Hauschka finner du her

---


denne menyen kan du se hva vi til en hver tid har av tilbud og kampanjer. Ukens tilbud oppdateres normalt på mandager. Vi har også en egen meny for produkter nedsatt i pris på grunn av f.eks emballasjeskader. Disse finner du HER.