null
  • Odylique Gentle Herb Shampoo passer for alle hårtyper, og til og med for farget hår. Den er ideell for deg som har sensitiv hodebunn og kan brukes dersom du har psoriasis, dermatitis eller eksem. Denne unike sjampoen er proppet med naturlige ingredienser og er helt fri for SLS, SLES, parfyme, kunstige konserveringsmidler og salt.

TESTER! Odylique Gentle Herb Shampoo, 20 ml

49.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Balanserende og mykgjørende sjampo for alle hårtyper. Dette er den første sjampoen for sensitiv hodebunn som ble økologisk sertifisert av Soil Association!
Denne unike sjampoen er proppet med naturlige ingredienser og er helt fri for SLS, SLES, parfyme, kunstige konserveringsmidler og salt.

Odylique Gentle Herb Shampoo passer for alle hårtyper, og til og med for farget hår. Den er ideell for deg som har sensitiv hodebunn og kan brukes dersom du har psoriasis, dermatitis eller eksem.
Det rike innholdet av næringsrike og naturlige ingredienser, og det totale fravær av hardføre og syntetiske ingredienser, gjør at mange opplever at de ikke trenger å bruke balsam etter sjamponeringen.

Aktive ingredienser:
Styrkende kjerringrokk
Mykgjørende kokosnøttolje
Beroligende kamomille
Biodynamisk nesle for sunn hodebunn
Rosmarin for glød
Fuktighetsbevarende Aloe Vera

Andre egenskaper:
100% naturlig, 70% økologisk
Uten hvete, melkeprodukter, soya, allergifremkallende nøtteoljer
pH 5,5 – hudens egen pH-verdi
Vegan
Resirkulerbar emballasje


Produktet er holdbart innen 3M etter åpning.

Aqua, Coco glucoside, Cocos nucifera oil*, Sodium lauroyl lactylate, Aloe barbadensis leaf juice powder*, Chamomilla recutita flower extract*, Equisetum arvense extract*, Rosmarinus officinalis leaf extract*, Urtica dioica extract*, Glycerine**, Lecithin*, Alcohol*, Levulinic acid, Lactic acid, P-anisic acid, Sodium levulinate, Xanthan gum.

På engelsk:Aloe vera juice*, Gentle cleansers from coconut & corn glucose, Coconut oil*, Chamomile*, Nettle*, Horsetail* & Rosemary* herbs, Sunflower (non-GM) lecithin*, Sugar cane alcohol*, Plant origin stabilisers. *Organically grown & produced **Organic origin (70%)