• Tabitha prøver

Tabitha prøver

(ingen omtaler enda) Skriv en omtale

29.00,- - 79.00,-

Prøver av produktene til Tabitha James Kraan:

Tabitha Clean Shampoo Golden Citrus, 10 ml

Rengjør håret effektivt med sine naturlige planteingredienser. Den gir godt med skum og er ekstra fin å bruke etter mye hårstyling når det er vanskelig å få ut rester av stylingsprodukter.

Få nydelig, rent hår uten bruk av syntetiske ingredienser med denne økologiske sjampoen. Sjampoen er egnet for alle hårtyper, samt farget hår. Sjampoen dufter deilig av sitrus.

Tabitha Clean Conditioner Amber Rose, 10 ml

Påføres i håret fra midten av lengden og ut til hårtuppene, eller bare på tørre og deyhdrerte områder hvor du vet du trenger en skikkelig fuktboost. 

Denne økologiske balsamen bidrar til langvarig fukt og kan brukes som en dyp hårmaske eller som vanlig balsam. Dufter deilig av rose, patchouli og ylangylang. 

Tabitha Scented Organic Hair Oil, 3 ml

En velduftende hårolje som virker oppløftende med sine aromatiske oljer. Den gir næring til og beskytter håret. Ved å hjelpe håret til å opprettholde riktig fuktighetsbalanse så kan hårstråene bli smidigere og bevege seg mer fritt, som igjen bidrar til bedre kontroll og et hår fullt av liv og glans. 

Lekker hårolje for både fint og tykt hår. Oljen vil gi vekt og volum, samt etterlate håret med en silkemyk, glansfull finish. Håroljen kan også brukes til å pleie hodebunnen.
Håroljen gir en super fuktboost for alle hårtyper. Den bidrar til å forsegle skjellaget og gi fukt til hvert hårstrå. 

 

Se produktene i full størrelse for å se ingrediensene. Følg linkene i beskrivelsen.