• Tabitha prøver

Tabitha prøver

19.00,- - 69.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Prøver av produktene til Tabitha James Kraan:

Tabitha Clean Shampoo Golden Citrus, 10 ml

Rengjør håret effektivt med sine naturlige planteingredienser. Den gir godt med skum og er ekstra fin å bruke etter mye hårstyling når det er vanskelig å få ut rester av stylingsprodukter.

Få nydelig, rent hår uten bruk av syntetiske ingredienser med denne økologiske sjampoen. Sjampoen er egnet for alle hårtyper, samt farget hår. Sjampoen dufter deilig av sitrus.

Tabitha Clean Conditioner Amber Rose, 10 ml

Påføres i håret fra midten av lengden og ut til hårtuppene, eller bare på tørre og deyhdrerte områder hvor du vet du trenger en skikkelig fuktboost. 

Denne økologiske balsamen bidrar til langvarig fukt og kan brukes som en dyp hårmaske eller som vanlig balsam. Dufter deilig av rose, patchouli og ylangylang. 

Tabitha Scented Organic Hair Oil, 3 ml

En velduftende hårolje som virker oppløftende med sine aromatiske oljer. Den gir næring til og beskytter håret. Ved å hjelpe håret til å opprettholde riktig fuktighetsbalanse så kan hårstråene bli smidigere og bevege seg mer fritt, som igjen bidrar til bedre kontroll og et hår fullt av liv og glans. 

Lekker hårolje for både fint og tykt hår. Oljen vil gi vekt og volum, samt etterlate håret med en silkemyk, glansfull finish. Håroljen kan også brukes til å pleie hodebunnen.
Håroljen gir en super fuktboost for alle hårtyper. Den bidrar til å forsegle skjellaget og gi fukt til hvert hårstrå. 

Tabitha James Kraan Scented 4 in 1 Conditioner Amber Rose

En multi-balsam som gjenoppretter og beskytter håret, ved å lage en membran på håret som gir et glattere hår med fin glans. Passer til alle hårtyper. Fukter, gir næring og intensiverer farge og skinner på naturlig eller farget hår. Forhindrer krusete hår og er fuktighetsgivende til hele håret.

Balsamen 4 i 1 kan brukes på fire forskjellige måter: som balsam, balsam som en fuktighetsgivende krem i hodebunnen for irritert og tørr hodebunn, eller som et high-performance stylingprodukt.

Tabitha James Kraan Hair Cleanser Golden Citrus

Hair Cleanser Golden Citrus gir en god rengjøring, som er grunnlaget for fantastisk hår. Som et alternativ til sjampo tilbyr Tabitha James Kraan denne hårrensen. Denne skånsomme, men effektive rensen gjenoppretter helsen til håret og hodebunnen - og holder håret rent over lengre tid. Den revolusjonerende formelen gir næring og beskytter hodebunnen, og gir utrolig glans og tekstur til håret.

Hårrensen roer og balanserer hodebunnen, demper overdreven talgproduksjon, har betennelsesdempende, balanserende og fuktighetsgivende egenskaper.

Rengjør håret uten å vaske av den naturlige oljen.

Se produktene i full størrelse for å se ingrediensene. Følg linkene i beskrivelsen.