null
  • Suki Ultra-Protect Body Balm, 60 ml

Suki Ultra-Protect Body Balm, 60 ml

(1 review) Skriv en omtale

419.00,-

Vi er midlertidig tom for mange produkter av Suki, men de kommer snart inn igjen. Vi tar de inn fortløpende etter hvert som de blir tilgjengelige fra leverandør.
Klikk på knappen «Send meg beskjed ved påfyll» så får du en mail så snart varen er tilbake.
Trenger du tips til alternative produkter i mellomtiden så kan du kontakte oss på  Skriv litt om hudtypen din i tillegg til hvilke produkter du ønsker alternativer til så hjelper vi deg gjerne :) 
"Dette er en salve som kan brukes til alt og virker på alt. Den er best på det meste. Med små barn i huset er den et must, men jeg bruker den også mye som leppebalm til meg selv og på tørre partier i ansiktet om vinteren. Den kan fint brukes som underlag for makeup. Den er svært drøy i bruk. Jeg har ikke prøvd den uten essensielle oljer, men den blir nok snart kjøpt inn." - Karianne

En intensivt pleiende salve som bør finnes i ethvert hjem. Den lindrer og hjelper til å behandle betennelser, hudirritasjoner og tørr hud.

Ideell til alle hudtyper, og særlig til eksem, flisete neglebånd, hudavskrapninger og branns&aringr.

Den er også en utmerket babysalve.

Nå får du også denne balmen uten essensielle oljer. Les mer om den HER.

 

 

cera alba (beeswax), theobroma cacao (cocoa) seed butter†, helianthus annuus (sunflower) seed oil†, vitis vinifera (grape) seed oil, cocos nucifera (coconut) oil†, lavandula angustifolia (lavender) oil, prunus armeniaca (apricot) kernel oil†, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, linalool, tocopherol, butyrospermum parkii (shea butter), arnica montana flower extract, avena sativa (oat) kernel flour, oenothera biennis (evening primrose) oil, rosa canina (rosehip) seed oil†, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, calendula officinalis flower extract, chamomilla recutita (matricaria) flower/leaf extract, squalane, symphytum officinale (comfrey) leaf extract, olea europaea (olive) fruit oil, oryza sativa (rice) bran oil, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, limonene*, geraniol*, coumarin*.

 

*components of 100% pure natural fragrance and/or steam-distilled/cold-pressed essential oils.

†total certified organic content: 52.41%
  • 4
    En fantastisk multitasker

    Postet av Karianne den 18th Jan 2017

    Dette er en salve som kan brukes til alt og virker på alt. Den er best på det meste. Med små barn i huset er den et must, men jeg bruker den også mye som leppebalm til meg selv og på tørre partier i ansiktet om vinteren. Den kan fint brukes som underlag for makeup. Den er svært drøy i bruk. Jeg har ikke prøvd den uten essensielle oljer, men den blir nok snart kjøpt inn.