null
 • Suki Purifying Foaming Cleanser er en mild ansiktsrens i lett skummende gelékonsistens som passer til alle hudtyper og spesielt til kombinasjonshud, fet hud og uren hud.
Renser huden for smuss og avfallsstoffer, peeler mildt, forfiner porene, tilfører antioksidanter og gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse.

Suki Purifying Foaming Cleanser, 120 ml

(9 reviews) Skriv en omtale

419.00,-

 "Jeg har hele tiden vært på jakt etter en ansiktsrens som er skånsom mot min sensitive hud, samtidig som den er delikat og gjør nytten sin. Denne her har alt! Både lukt, konsistens og effekt gjør huden min myk, ren og er med på å bekjempe uren hud. Den er ordentlig drøy i bruk - får mye for pengene! Anbefaler den på det sterkeste!" - Caroline

Mild ansiktsrens i lett skummende gelékonsistens som passer til alle hudtyper og spesielt til kombinasjonshud, fet hud og uren hud.

Renser huden for smuss og avfallsstoffer, peeler mildt, forfiner porene, tilfører antioksidanter og gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse.

Laget av naturlige og milde ingredienser med aktive ingredienser som acai, eple, kokos og jojoba.

Anbefalt bruk:

Brukes både morgen og kveld.

Bland 1-2 pump fra flasken med litt vann i fuktede håndflater.

Masser forsiktig i ansiktet og halsområdet.

Skyll av med lunkent vann til slutt.

Avslutt med toner, serum og fuktighetskrem


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

 

water (aqua), potassium cocoate†, alcohol (from sugar cane denatured with lavender oil)†, lavandula angustifolia (lavender) oil†, cyamopsis tetragonoloba (guar) gum, butyrospermum parkii (shea butter), euterpe oleracea (acai) fruit oil†, tocopherol, pyrus malus (apple) fruit extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, glycerin, kaolin, xanthan gum, citrus aurantifolia (lime) peel oil, limonene*. * komponenter af 100% ren naturlig duft og / eller dampdestilleret / koldpresset æterisk olie. † samlet certificeret organisk indhold: 79,31%
 • 5
  Effektiv og skånsom

  Postet av Ingrid Frøiland den 3rd Jul 2020

  En effektiv og samtidig skånsom rens som gjør jobben for min kombinasjonshud. Den har en frisk og herlig duft. Anbefales på det varmeste.

 • 5
  Deilig og effektiv rens

  Postet av Ane den 7th Aug 2019

  Nydelig, oppfriskende duft, skummer mildt, og renser huden min effektivt. Jeg har fet hud med tendens til hudormer og akne, og selv om huden ikke blir perfekt, så hjelper definitivt denne rensen. Jeg liker at den har en rensende og "anti-olje"-effekt, uten at huden blir stram og tørr. Ja, den er ganske dyr, men man trenger bare ett pump av gangen, og den varer i et halvt år ca. Før hadde den en smal, høy glassflaske som var ekstremt upraktisk, men nå er flasken endret til en mer normal høyde og bredde, noe som er et stort pluss (nå får den plass i hylla på badet!).

 • 5
  Lett, effektiv, drøy og bra for huden!

  Postet av Ingvild den 20th Dec 2017

  Fantastiske produkter - hele Suki serien! Endelig en hudpleieserie som er effektiv og hvor man vet hva som er i. Anbefaler Skinlove til alle jeg kjenner. Perfekt som gave.

 • 1
  Skuffet

  Postet av Christina den 26th Jun 2017

  Jeg leste omtalene og synes denne virker perfekt. Første gang jeg brukte jeg syns jeg den liksom la seg igjen i ansiktet men tenkte jeg måtte prøve igjen. Jeg bruker IKKE mye sminke og ønsket derfor en effektiv rens som også fjerner sminke. Det står at denne kan fjerne øyesminke, men for meg funker den virkelig ikke. Den ligger igjen som ett lag på huden og jeg føler jeg må skrubbe og skrubbe for å få vekk alt. Etter 5 runder med vask tok jeg over ansiktet med toner og da lå det enda igjen masse sminke i ansiktet og ansiktet føles ikke rent. Ble veldig skuffet

 • 5
  Holder det den lover

  Postet av Kristin Caffrey den 27th Jun 2016

  Super cleanser som ikke tørker ut huden. Har mye mindre akne etter at jeg begynte med denne. Beste effekten jeg har hatt med en cleanser.

 • 5
  Favoritt

  Postet av Ingvild den 25th Apr 2016

  Uten tvil den beste cleanseren som fins!

 • 5
  En favoritt!

  Postet av Kjersti den 19th Feb 2016

  Jeg har nærmest blitt avhengig av denne ansiktsrensen. Den renser huden på en skånsom måte, og etterlater en fresh følelse. Den lukter også veldig godt. Denne er min favoritt til min hud som er tørr/sensitiv. Det eneste jeg har å utsette på den er at den høye, smale glassflasken er litt upraktisk å ha med seg i dusjen da den velter lett. Men det er selvfølgelig en detalj, jeg er veldig fornøyd med dette produktet!

 • 5
  Helmaks

  Postet av Caroline den 26th Jan 2016

  Jeg har hele tiden vært på jakt etter en ansiktsrens som er skånsom mot min sensitive hud, samtidig som den er delikat og gjør nytten sin. Denne her har alt! Både lukt, konsistens og effekt gjør huden min myk, ren og er med på å bekjempe uren hud. Den er ordentlig drøy i bruk - får mye for pengene! Anbefaler den på det sterkeste!

 • 5
  Fantastisk

  Postet av Vibeke den 30th Aug 2015

  Endelig en hudpleieserie som er helt perfekt til min hud! Kvisene er borte! De glinsete partiene som jeg fikk tidligere, dem er også borte. Huden har fått en sunn og fin glød! Jeg er veldig fornøyd!