null
 • Suki Moisture-Rich Cleansing Lotion er en mild og fuktighetsgivende rensemelk som forfiner porene og renser huden i dybden for smuss og avfallsstoffer uten å være uttørrende. Huden etterlates silkemyk, strålende og gjennomfuktet.
 • Suki Moisture-Rich Cleansing Lotion, 120 ml
 • Suki Moisture-Rich Cleansing Lotion er en mild og fuktighetsgivende rensemelk som forfiner porene og renser huden i dybden for smuss og avfallsstoffer uten å være uttørrende. Huden etterlates silkemyk, strålende og gjennomfuktet.
 • Suki Moisture-Rich Cleansing Lotion, 120 ml

Suki Moisture-Rich Cleansing Lotion, 120 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

439.00,-

Vi er midlertidig tom for mange produkter av Suki, men de kommer snart inn igjen. Vi tar de inn fortløpende etter hvert som de blir tilgjengelige fra leverandør.
Klikk på knappen «Send meg beskjed ved påfyll» så får du en mail så snart varen er tilbake.
Trenger du tips til alternative produkter i mellomtiden så kan du kontakte oss på  Skriv litt om hudtypen din i tillegg til hvilke produkter du ønsker alternativer til så hjelper vi deg gjerne :) 
"Dette er det beste renseproduktet jeg har brukt på min tørre og sensible hud. Bruker den også til å fjerne sminke. Drøy i bruk!" - Torill

En mild og fuktighetsgivende rensemelk som forfiner porene og renser huden i dybden for smuss og avfallsstoffer uten å være uttørrende. Huden etterlates silkemyk, strålende og gjennomfuktet.

Denne rensen kan også fint brukes til å fjerne øyensminke: ta litt ekstra rensemelk forsiktig rundt øynene. Rens med lunket vann og stryk forsiktig av med en myk klut.

Med sine virksomme ingredienser fra bl.a. sitron, salvie og timian, passer rensemelken spesielt bra til normalt/kombinert, tørr og moden hud.

Anbefalt bruk:

Bland 1-2 pump fra flasken med litt vann i fuktede håndflater.

Masser forsiktig i ansiktet og halsområdet.

Skyll av med lunkent vann til slutt.

Avslutt med toner, serum og fuktighetskrem

Den kan også fint brukes til å fjerne øyensminke: ta litt ekstra rensemelk forsiktig rundt øynene. Rens med lunket vann og stryk forsiktig av med en myk klut.

 

 

rosa centifolia flower water†∆, alcohol (from sugar cane denatured with lavender oil)†, helianthus annuus (sunflower) seed oil†, vitis vinifera (grape) seed oil, cera alba (beeswax), euterpe oleracea (acai) sterols, cetearyl alcohol, glycerin, water (aqua), acacia senegal gum, citrus limon (lemon) peel oil, kaolin, avena sativa (oat) kernel flour, theobroma cacao (cocoa) seed butter†, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, olea europaea (olive) fruit oil, linoleic acid, xanthan gum, lecithin, citrus aurantifolia (lime) peel oil, lavandula angustifolia (lavender) oil†, citrus sinensis (sweet orange) peel oil†, salvia sclarea (sage) flower oil, linolenic acid, sodium borate, oleic acid, linalool*, limonene*, citral*, geraniol*.

 

* components of 100% pure steam-distilled essential oils †total certified organic content: 46.92%
 • 5
  Super

  Postet av Torill den 3rd Oct 2015

  Dette er det beste renseproduktet jeg har brukt på min tørre og sensible hud. Bruker den også til å fjerne sminke. Drøy i bruk!

 • 5
  Min favoritt!

  Postet av Maria den 4th Jun 2015

  Veldig fornøyd med denne! Liker at jeg kan fjerne øyesminke og vaske ansiktet i samme slengen.

 • 1
  Skuffa!

  Postet av Trine Johannessen den 20th May 2015

  Opplever denne som tidenes verste rens - huden blir jo ikke ren! Om noe så føles den MER skitten. Det føles som om jeg smører inn ansiktet med smør - den er umulig å vaske vekk med kun vann, må skrubbes av eller vaskes vekk med noe som er mer "fettløselig" og det føles som om det ligger igjen et tynt voksaktig lag på huden. Lukten er også ganske uffen. Tilbake til Pai på neste lønning...