null
 • Suki 4-Swipe Formula Lip Balm, 7.5 ml

Suki 4-Swipe Formula Lip Balm, 7.5 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

159.00,-

Vi er midlertidig tom for mange produkter av Suki, men de kommer snart inn igjen. Vi håper at de er på plass i hyllene i løpet av sommeren.
Klikk på knappen «Send meg beskjed ved påfyll» så får du en mail så snart varen er tilbake.
Trenger du tips til alternative produkter i mellomtiden så kan du kontakte oss på  Skriv litt om hudtypen din i tillegg til hvilke produkter du ønsker alternativer til så hjelper vi deg gjerne :) Fuktighetsgivende lipbalm fra Suki Skin Care.

Denne beskyttende balmen, som har en mild duft av sitrus, hjelper til å mykgjøre og reparere tørre og sprukne lepper.

Navnet er "4-swipe formula" fordi den anbefales med fire strøk over leppene. Dette for å gi fire beskyttende lag til såre og irriterte lepper, men det er bare å smøre på så mye du ønsker siden dette er en deilig, naturlig lip balm.

Sammenlignet med andre produkter i samme kategori så er denne noe hardere i konsistensen, men føles likevel slikemyk etter påføring. Den er også fin som primer før påføring av leppestift.

 

 

cera alba (beeswax), helianthus annuus (sunflower) seed oil†, vitis vinifera (grape) seed oil, citrus grandis (grapefruit) peel oil, limonene, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil†, tocopherol, squalane, chamomilla recutita (matricaria) flower/leaf extract, calendula officinalis flower extract, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, avena sativa (oat) kernel flour, linalool*.

 

* components of 100% pure steam-distilled essential oils

†total certified organic content: 22.08%
 • 2
  Ikke noe favoritt

  Postet av Elin den 17th Sep 2020

  Jeg syns dessverre denne var altfor klissete og ubehagelig å ha på.

 • 5
  Helt fantastisk!

  Postet av Nadia den 7th Sep 2020

  Denne lipbalmen er helt fantastisk. Jeg har så lenge jeg kan huske slitt med tørre lepper som flasser litt, og har prøvd så mye forskjellig. Det meste har gitt en følelse av fukt, men flassingen har aldri blitt helt borte. Denne er ganske hard og kjentes litt ut som lim på leppene, men når den varmes ordentlig opp før bruk så forsvinner dette problemet. Den andre tuben jeg kjøpte var dessuten ikke slik, så det varierer nok litt. Den er matt på leppene og lukter behagelig, men smaker ikke noe og ødelegger ikke smaken på mat/drikke. Den fungerer helt utmerket som base under leppestifter fordi den legger seg så tett og matt på leppene, og den fukter så utrolig godt. Jeg bruker denne regelmessig, og hver eneste natt. Jeg har ikke flasset noen ting siden jeg begynte, og leppene mine kjennes myke og gode ut selv når det er en stund siden jeg har hatt noe på dem. Håper Skinlove fortsetter å selge denne, da den er et skikkelig mirakelprodukt!