null
 • Suki Exfoliate Foaming Cleanser, 120 ml

Suki Exfoliate Foaming Cleanser, 120 ml

(5 reviews) Skriv en omtale

468.00,-

"Ikke bare lukter den himmelsk, men den fungerer perfekt for min kombinasjonshud - bekjemper urenheter samtidig som det ikke skrubber huden for hardt. Drøy i bruk! Helt klart en ny favoritt." - Caroline

Problemet: Urenheter (whiteheads og blackheads), tørr og ujevn hudtone, treg kollagenproduksjon, antydninger til fine linjer og rynker, tidlig aldring, tette porer.

Produktets funksjon: Hjelper til å mykgjøre og jevne ut huden, reduserer oppsamling av tørr hud og døde hudceller, reduserer urenheter, tegn til tidling aldring og etterlater en frisk glød.

De naturlige ingrediensenes mildhet gjør at du kan bruke denne skrubben daglig.

Nyt den! Kan brukes av alle hudtyper unntatt hud med cystic acne. Har du en lettere grad av rosacea kan du fint bruke Exfoliate Foaming Cleanser, men har du en medium til sterkere grad rosacea bør du først løse opp sukkerkornene mellom fingrene før du bruker produktet.

Anbefalt bruk:

Fukt håndflatene.

Ta litt produkt i hendene og gni det forsiktig mellom håndflatene slik at det aktiveres og mykgjøres.

Masser forsiktig på ansiktet og hals.

Brukes en gang om dagen (morgen eller kveld) eller 2-3 ganger i uken avhengig av hvor sensitiv hud du har.

 

 

Sucrose, potassium cocoate†, oryza sativa (rice) flour†, cymbopogon flexuosus (lemongrass) leaf oil, avena sativa (oat) kernel flour, citrus aurantifolia (lime) peel oil, citrus sinensis (orange) peel extract†, squalane, chamomilla recutita (matricaria) flower/leaf extract, calendula officinalis flower extract, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, ascophyllum nodosum (atlantic kelp) extract†, zingiber officinale (ginger) root oil, ethyl alcohol, water (aqua), limonene*, citral*, geraniol*.
 • 5
  Beste skrubben jeg har prøvd

  Postet av Ingrid den 3rd Jul 2020

  Denne er helt fantastisk. Herlig og frisk duft, den skummer godt opp med vann og smelter på huden imens du masserer den inn. Kornene er effektive men skånsomme og etterlater huden myk og pleiet. Denne gir skikkelig luksusfølelse og har kommet for å bli på min badehylle.

 • 5
  Kjempebra peeling

  Postet av Ane den 7th Aug 2019

  Lukter nydelig, og skrubber huden godt uten at den føles rå og sårbar etterpå. Jeg liker at sukkerkornene smelter etter at du har skrubbet en stund, da unngår du å skrubbe for mye. Den er ekstremt drøy i bruk, jeg kjøpte den lille størrelsen og hadde den lenge, og har nå gått for den store, for dette er et produkt jeg vil bruke fast.

 • 5
  Favoritt

  Postet av Caroline den 3rd Feb 2016

  Ikke bare lukter den himmelsk, men den fungerer perfekt for min kombinasjonshud - bekjemper urenheter samtidig som det ikke skrubber huden for hardt. Drøy i bruk! Helt klart en ny favoritt

 • 5
  Super rens

  Postet av Ania den 25th Dec 2015

  Denne rensen lukter fantastisk og fungerer veldig bra til min blandingshud.

 • 5
  Fantastisk!

  Postet av Vibeke den 30th Aug 2015

  Endelig en hudpleieserie som er helt perfekt til min hud! Kvisene er borte! De glinsete partiene som jeg fikk tidligere, dem er også borte. Huden har fått en sunn og fin glød! Jeg er veldig fornøyd!