• Suki Even-Tone Brightening Serum er et oljefritt serum formulert for å lysne og forminske pigmentflekker, misfarging i huden og arr m.m. Serumet inneholder en virkningsfull miks av antioksidanter og vitaminer som mykgjør og jevner ut hudtonen. Blant annet finner du fruktsyre fra white willow og C-vitamin i produktet.

Suki Even-Tone Brightening Serum, 15 ml

699.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Vi er midlertidig tom for mange produkter av Suki, men de kommer snart inn igjen. Vi tar de inn fortløpende etter hvert som de blir tilgjengelige fra leverandør.
Klikk på knappen «Send meg beskjed ved påfyll» så får du en mail så snart varen er tilbake.
Trenger du tips til alternative produkter i mellomtiden så kan du kontakte oss på  Skriv litt om hudtypen din i tillegg til hvilke produkter du ønsker alternativer til så hjelper vi deg gjerne :) Dette er oljefritt serum formulert for å lysne og forminske pigmentflekker, misfarging i huden og arr m.m.

Serumet inneholder en virkningsfull miks av antioksidanter og vitaminer som mykgjør og jevner ut hudtonen. Blant annet finner du fruktsyre fra white willow og C-vitamin i produktet. En mild eksfoliering av huden hjelper til å lysne huden og redusere pigmentering, øke cellefornyelsen og collagenproduksjonen. Huden repareres, glattes ut og gjenoppbygges intensivt samt får forbedret elastisitet og fasthet.

Anbefalt bruk:

Bruk bare noen dråper av serumet under ansiktskrem eller ansiktsoljen.

 

 

 

rosa centifolia flower water†∆, alcohol (from sugar cane denatured with lavender oil)†, ascorbyl glucoside, water (aqua), tricholoma matsutake (songyi mushroom) extract, xanthan gum, alpha-arbutin, citrus limon (lemon) peel extract†, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, lavandula angustifolia (lavender) oil†, limonene*, linalool*.

 

* components of 100% pure steam-distilled essential oils

†total certified organic content: 66.98%