null
  • Suki Cleansing Oil er en rensende, naturlig ansiktsolje som smelter vekk sminken samtidig som den renser godt. Renseoljen består av blant annet linolsyre som er en en essensiell fettsyre som kommer fra solsikke-, saflor- og druefrøoljer, som er med på å holde på fuktigheten i huden. Den bidrar også til å fremme hudens elastititet og motvirker og reduserer kviser og utbrudd.

Suki Cleansing Oil, 120 ml

439.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Suki Cleansing Oil er en rensende, naturlig ansiktsolje som smelter vekk sminken samtidig som den renser godt.

Denne renseoljen består av blant annet linolsyre som er en en essensiell fettsyre som kommer fra solsikke-, saflor- og druefrøoljer, som er med på å holde på fuktigheten i huden. Den bidrar også til å fremme hudens elastititet og motvirker og reduserer kviser og utbrudd.

Den naturlige oljerensen inneholder også moringaolje som har blitt brukt i århundrer for å redusere fine linjer og rynker. Samt forbedrer hudens glød og utseende, og lindrer betennelse.

Anbefalt bruk:
Varm opp 1-2 pumpetrykk mellom hendene og påfør på tørr hud. Tilfør lunket vann og masser produktet inn på ansiktet. Skyll eller tørk av med en fuktig klut. 


Brukes på øynene med en bommulsdott: tørk øyensminken forsiktig av. Kan også brukes på vannfast sminke.

Produktet kan fint sitte på som en ansiktsmaske i ca. 5 minutter for du skyller eller tar den av med en fuktig klut. 

Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Isoamyl Laurate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Polyglyceryl-2 Sesquioleate, Polyglyceryl-2 Caprate, Moringa Oleifera Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass)