null
 • RMS Beauty Volumizing Mascara, 7 ml
 • RMS Beauty Volumizing Mascara, 7 ml
 • RMS Beauty Volumizing Mascara, 7 ml
 • RMS Beauty Volumizing Mascara, 7 ml

RMS Beauty Volumizing Mascara, 7 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

319.00,-

En kombinasjon av økologisk plantevoks, planteoljer, plantesmør og utvalgte raw mineraler gir denne maskaraen evnen til å forme vippene og skape volum. Klumper eller drysser ikke.

Kommer i fargen svart.

Maskaraen er formulert med bruk av Dehydroacetic Acid som fungerer med å hindre bakterievekst. Dehydroacetic Acid er syntetisk. Denne ingrediensen har en grønn score på 1 hos EWG’s skin deep Cosmetic Database. Vi har ikke funnet noe som tyder på at denne ingrediensen har noe skadevirkning i vår reseach.

Water (Aqua), *Cera Alba (Beeswax), CI 77499 (Iron Oxides), Glycerin, *Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Stearic Acid, *Triticum Vulgare (Wheat) Starch, Glyceryl Stearate, *Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, *Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Tocopherol, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Limonene, Geranoil, Parfum (Natural Fragrance)

*Certified Organic

Inneholder gluten.
 • 2
  God mascara, men «smitter av»

  Postet av Marthe den 27th Mar 2019

  Denne kjennes god på vippene, er lett å påføre. Jeg ville veldig gjerne at denne skulle fungere for meg, men det gjør den ikke. Den eneste grunnen til det er at jeg blir svart under øynene etter bare få timer. Jeg blir det av de fleste mascaraer, det skal sies. Men dersom det er et problem for deg vil jeg ikke anbefale denne.

 • 5
  Favoritt!

  Postet av Anne-M den 29th Sep 2017

  Dette er det nærmeste du kommer en vannfast mascara når du skal ha en som også er naturlig. Av den grunn kan du heller ikke vaske den bort med bare vann. Jeg bruker kokosoljen:) Jeg må alltid ha denne tilgjengelig!