null
 • RMS Beauty Eye Polish, 4.25 gr
 • RMS Beauty Eye Polish, 4.25 gr
 • RMS Beauty Eye Polish, 4.25 gr
 • RMS Beauty Eye Polish, 4.25 gr
 • RMS Beauty Eye Polish, 4.25 gr
 • RMS Beauty Eye Polish, 4.25 gr
 • RMS Beauty Eye Polish, 4.25 gr
 • RMS Beauty Eye Polish, 4.25 gr

RMS Beauty Eye Polish, 4.25 gr

(1 review) Skriv en omtale

305.00,-

Øyeskygger i kremform laget av økologiske ingredienser. I hver farge finner du et subtilt glødende og lysreflekterende skimmer som gir deg en flatterende og ungdommelig finish. Skyggene gløder uten å glitre.

Disse øyeskyggene er formulert slik at de gir pleie og næring til huden og fungerer derfor litt som en øyekrem når du har dem på. De er derfor helt supre hvis du har tørr hud på øyelokkene.

De sensuelle øyeskyggene er veldig drøye og påføres sparsomt. 

Fargen du får opp på dataskjermen kan variere fra maskin til maskin. Fargene vil ikke være så mørke når de påføres som de fremstår i krukken sin.

Fargene

Lunar: En perlemorskimrende champagne som gjerne også kan brukes som highligter/ leppestift for en mer frostig kveldslook.

Solar: En varm, antikk gullfarge som også kan brukes som highlighter med å blendes subtilt over hud og lepper.

Magnetic: Bestselgeren til RMS. En taupe/sølv farge med et hint av mauve (lavendel-lilla)

Myth: En minkfarge i en blek taupe/brun tone. Med sitt subtile skimmer kan den brukes alene på øyelokkene (perfekt om sommeren) eller den kan blandes med lip2sheek eller lip shine for å skape en ny og vakker fargepalett. Kjempefin som highlighter for solbrun hud. 

Inspire: En metallisk babyblå med et hint av shimmer. 

Embrace: En rosequarts rosafarge med shimmer.

Utopia: En dyp, solinspirert gullfarge med svakt, lekkert shimmer. 


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

*Cocos Nucifera (Coconut) Oil,*Cera Alba (Beeswax), *Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopherol(non-GMO), *Rosmarinus officinalis (Rosemary) Extract, and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499, Mica CI 77019

* CERTIFIED ORGANIC
 • 4
  Herlig kremskygge

  Postet av Linda Jørgensen den 27th Nov 2018

  Unik ren ingrediensliste av høy kvalitet. Enkel å påføre med fingeren og blende ut siden det er som en slags balm. Ikke den som sitter som støpt hele dagen, pga av sin fuktige konsistens, men er pleiende og gir flott glød og kan alene funke fint for en minimalistisk sminke. En øyeskygge som gir fukt til huden og kan også brukes som en base for tørr øyeskygge over for en mer dramatisk effekt.