null
 • RMS Beauty Buriti Bronzer, 5.67 gr
 • RMS Beauty Buriti Bronzer, 5.67 gr
 • RMS Beauty Buriti Bronzer, 5.67 gr
 • RMS Beauty Buriti Bronzer, 5.67 gr

RMS Beauty Buriti Bronzer, 5.67 gr

(1 review) Skriv en omtale

339.00,-

Bronzer i myk kremform laget av økologiske ingredienser. Solpudder i form av balm. Formulert for gi oss akkurat den perfekte solkyssede looken uten å være for oransje, rosa eller grå. 

Bronzeren har fått navnet sitt etter ingrediensen Buriti Oil som har evnen til å berolige irritert hud og øke hudens smidighet.

Passer til alle hudtoner. For de mørkeste hudtonene vil den fungere som en highligter med sitt subtile og glødene skimmer.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Mica, *Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Cera Alba (Beeswax) (Cire d'abeille), *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopherol (non-GMO), **Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

* Certified Organic

**Wildcrafted
 • 5
  Favorittbronzeren

  Postet av Sara den 7th Mar 2018

  Elsker denne. Litt dyr, men den varer en evighet. Jeg er veldig lyd i huden og den blir ikke for mørk for meg. Det eneste jeg synes er litt kjipt med RMS-produktene er at de er basert på olje, og når olje går ut på dato så lukter den litt beskt. Min bronzer begynte å lukte beskt bare et par måneder etter at jeg kjøpte den og det samme skjedde dessverre med blushen. Concealeren har heldigvis holdt seg helt fin. Når det er sagt så elsker jeg RMS-produktene (har uncover concealer, pudder, buriti bronzer og blush), og jeg kommer til å kjøpe alle produktene igjen.