null
 • Rahua sjampo for mer volum, 60 ml

Rahua sjampo for mer volum, 60 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

129.00,-

Populære Rahua Sjampo for mer Volum i praktisk reisestørrelse. Ta den med i gymbagen, på overnattingsbesøk eller på ferieturen. Eller kanskje du bare har lyst til å teste produktet før du kjøper det i full størrelse?

Økologisk volumsjampo som renser og gir volum uten å tørke ut håret. Rik på naturlige og økologiske ingredienser. Passer til alle hårtyper, også farget hår.

Egenskaper:

 • Sitrongress og grønn te gir volum til håret ditt ved å fjerne overflødig olje i hårets overflate.
 • Ungurahuaolje er rik på Omega-9 og bidrar til å gjenopprette, reparere, fukte og styrke hårets overflate, noe som gir deg et sterkere og sunnere hår. 
 • Quinoa bidrar til å gjenoppbygge og fukte håret.
 • Lavendel og eucalyptus gir en aromaterapeutisk effekt som hjelper deg til å slappe av og nyte hårvasken.

En sjampo som ikke inneholder de miljøskadelige sulfatene skummer mindre og vi anbefaler at du leser fanen ”Anbefalt bruk” for å få maksimalt ut av denne herlige sjampoen.

100% naturlig. 100% vegan. Fri fra syntetiske emner, parabener & sulfater. Glutenfri


Økologisk hårpleie basert på rahuaoljen fra Amazonas regnskoger. Rahuaoljen har blitt brukt av kvinner i Quechua - Shuar- stammen i Ecuador siden oldtiden, og antas å være hemmeligheten bak deres vakre og tykke hår.

Anbefalt bruk:

 1. Massér en liten mengde sjampo i vått hår for å fjerne skitt på overflaten og rester av styling.
 2. Skyll grundig.
 3. Gni i en ytterligere liten mengde sjampo og la virke i 1-2 minutter for maksimal hydrering.
 4. Skyll og deretter bruk Rahua Conditioner.

 

aqua, herbal infusion (camellia sinensis (green tea) leaf extract*, cymbopogon schoenanthus (lemongrass) extract*, aloe barbadensis leaf extract*, ) coco betaine, sodium chloride (sea salt), saccharum officinarum (molasses) extract, glycerin, caprylic acid, glycine, oenocapus bataua (unguarahua) oil, hydrolyzed quinoa, potassium sorbate (plant derived), lavandula angustifolia (lavender) oil*, eucalyptus globulus leaf oil*, citric acid, panthenol, chlorophyll.

*Certified Organic
 • 4
  Gjør det den skal!

  Postet av Julie ES den 19th Jul 2019

  Jeg bestilte prøvestørrelsen i både vanlig og volumizing-versjonen til Rahua og var da mest fornøyd med denne! Jeg synes volumizing-versjonen lukter bedre og er lettere å jobbe med (den skummer bedre og er derfor drøyere). Den gir volum og gjør håret rent, og jeg har hittil ikke merket noe kløe eller ubehag som jeg fort kan få av vanlige shampoer med kjemikalier/parfyme. Anbefales! Det eneste negative er prisen, jeg skulle likt å kjøpe en stor flaske men de er litt for dyre, så stor flaske står på ønskelista til jul :D

 • 4
  Suveren for tørt hår?

  Postet av Caroline den 17th Oct 2017

  Positivt: Sjampoen gir definitivt mer volum. Håret føles tykkere både når det er vått og når det er fønet. I tillegg blir håret tydelig blankere, og det føles mye mykere å ta på. Jeg trengte ikke hårkur eller balsam ved siden av denne. At den er såpass miljø- og helsevennlig som den er betyr mye for meg, og den lukter mildt og godt. Jeg er imponert!

  Negativt: Dessverre passer ikke denne sjampoen så godt for akkurat mitt hår. Jeg har tykke hårstrå og mange av dem, og håret blir fort fett. Med denne sjampoen blir håret mitt fortere fett enn det pleier, og jeg må vaske det annenhver dag - minst. Jeg må dessuten vaske håret i tre omganger før jeg føler at jeg får fordelt sjampoen overalt i håret og vasket ut rester av hårprodukter.

 • 5
  Den fungerer!

  Postet av iona den 4th Jan 2016

  Etter og ha prøvd naturlig shampo tidligere, har jeg vært skuffet og ikke fått det glatte og myke håret jeg oppnår med "vanlig" shampo. Så gikk tilbake til å bruke "vanlig" shampo igjen. Hadde lyst å prøve med naturlig shampo igjen og bestilte da denne uten noen spesielle forventninger.
  Jeg er kjempefornøyd. Håret blir virkelig pleiet, og ikke minst ser fantastisk ut og glansfullt, selvom jeg har blekede striper i håret.