null
 • Rahua naturlig balsam, 60 ml

Rahua naturlig balsam, 60 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

129.00,-

Populære Rahua Naturlig Balsam i praktisk reisestørrelse. Ta den med i gymbagen, på overnattingsbesøk eller på ferieturen. Eller kanskje du bare har lyst til å teste produktet før du kjøper det i full størrelse?

Beskytt håret med en balsam som gir deg mykt, glansfullt og håndterlig hår. Rahuaoljen styrker svake og skadde tupper samtidig som den pleier hår, hårbunn og hårsekker. Passer for alle hårtyper og er ideell for farget hår.

Egenskaper

 • Planten Palo Santo gir en delikat beroligende duft som samtidig som den mykgjør.
 • Quinoa stimulerer gjenoppbygging og bevarer fuktigheten i håret.
 • Grønn te beskytter håret fra UV-strålene og aloe vera gir hode fukt og glans.   

 100% naturlig, 100% vegan.

 Fri for syntetiske stoffer, parabener og sulfater. Glutenfri


Økologisk hårpleie basert på rahuaoljen fra Amazonas regnskoger. Rahuaoljen har blitt brukt av kvinner i Quechua - Shuar stammen i Ecuador siden oldtiden, og antas å være hemmeligheten bak deres vakre og tykke hår.

Anbefalt bruk:

Bruk etter shampoo, la virke i 3 minutter, skyll ut.

 

aqua, herbal infusion (aloe barbadensis leaf extract*, camelia sinensis (green tea) leaf extract*, rosmarius officinalis (rosemary) leaf extract*, rubus idaeus (raspberry) leaf extract*, ) behentrimonium methosulfate (colza oil), oenocarpus bataua (rahua ungurahua) oil, glyceryl stearate, canola oil, glycerin, stearalkonium chloride (plant derived), butyrospermum parkii (shea butter), saccharum officinarum (molasses) extract, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, bursera graveolens (palo santo) oil, potassium sorbate (plant derived), hydrolyzed quinoa, tocopherol (vitamin e), panthenol.

*Certified Organic Ingredient
 • 5
  Bedre enn forventet

  Postet av Madeleine den 20th Sep 2019

  Jeg bestilte den minste størrelsen for å teste den ut, men egentlig kunne jeg bare bestilt den store med det samme. Jeg har kun prøvd den én gang fordi jeg kun vasker håret en gang i uka, men allerede etter første gangs bruk var håret i en helt annen tilstand enn hva det pleier etter en dusj. Jeg reagerer ikke på produkter og vet med sikkerhet at jeg ikke kommer til å reagere på denne heller, så klart. I tillegg lukter håret svakt av lukten fra balsamen etterpå, det liker jeg veldig godt!

 • 5
  Veldig bra!

  Postet av Marie den 12th Jan 2017

  Kjøpte denne sammen med shampoen i samme utgave, aldri vært så fornøyd med hårprodukter før! Balsamen lukter mildt og naturlig, den er drøy i bruk, og fordi den ikke har silikon får man ikke den ekle "glatte" følelsen som vanlig balsam gir. Den gjør håret kjempemykt og er ikke for tung til mitt tynne hår. Den virker som den gir godt med fukt til tuppene, men legger seg ikke i hårbunnen og gjør ikke håret fett. Beste balsam jeg har prøvd!

 • 5
  I like it very much!

  Postet av Elizaveta den 2nd Mar 2016

  I am very satisfied with this product!