null
 • Rahua hårvoks, 89 ml

Rahua hårvoks, 89 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

399.00,-

Fleksibel, økologisk hårvoks som gir lett hold og kontroll for korte og lange frisyrer.

I korte frisyrer gir hårvoksen et lett til middels hold og er godt egnet til å rufse til frisyren og gi definisjon.

Voksen føles lett i hendene og blir litt blank uten å føles fet.

I de lengre frisyrene kan du bruke den økologiske hårvoksen til å jevne ut frizz og gi definisjon til hårtuppene.

100% naturlig, 100% vegan.

Fri for syntetiske stoffer, parabener og sulfater. Glutenfri.


Økologisk hårpleie basert på rahuaoljen fra Amazonas regnskoger. Rahuaoljen har blitt brukt av kvinner i Quechua - Shuar stammen i Ecuador siden oldtiden, og antas å være hemmeligheten bak deres vakre og tykke hår.

Anbefalt bruk:

Påfør i fuktig hår for å kunne forme håret. <p></p>
Påfør i tørt hår for løft og definisjon.

 

Aqua, Herbal Infusion of Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Corn Starch, Glyceryl Stearate (plant derived), Stearic Acid (plant derived), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Oenocarpus Bataua (Rahua, Ungurahua) Oil, Bursera Graveolens (Palo Santo) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Cellulose Gum, Caprylic acid (coconut derived), Potassium Sorbate (plant derived), Citric Acid, Glyceryl Caprylate (coconut derived), PolyGlyceryl-10 laurate (plant derived), Tapioca Starch.

* Denotes Organic Ingredient.
 • 4
  Bra!

  Postet av Nadia den 31st Jul 2019

  Samboeren min bruker denne i håret sitt, og han har tykt, veldig glatt hår med litt lengde. Den har ikke superhold slik mange andre vokser har, men med tanke på at ingrediensene er mye renere så gjør ikke det noe. Den holder godt så lenge man ikke er redd for å kanskje ta litt mer enn vanlig, er lett å påføre, holder hele dagen, og skylles lett ut i dusjen. Håret ser sunt og friskt ut, og blir ikke shiny eller stivt. Det fungerer ikke like godt på de små krøllene rundt min egen panne, men har medium- hold.

 • 2
  Ikke det jeg forbinder med medium

  Postet av Janne den 22nd Jan 2018

  Nå finnes det jo så vidt jeg vet, ingen internasjonale standarder for hold-faktor i hårprodukter, så jeg tar høyde for at produsenten av denne voksen og jeg har helt ulike oppfatninger av hva som er medium hold. Men når jeg sammenligner med andre medium-produkter jeg har brukt, så synes jeg at veldig lett hold hadde vært en bedre beskrivelse på denne voksen. Jeg har kort, tynt hår og bruker hårvoks til å både samle og definere frisyren og lage bittelitt rufs/volum (noe som vanligvis ikke pleier å kreve så veldig mye av hårproduktet siden håret mitt er såpass kort og lett).

  Konsistensen er løs og kremete, ikke ulik en litt fyldig hudkrem. Den er lett å jobbe med og etterlater ikke produktstriper i håret, slik som fastere hårvokser kan gjøre. Duften er nøytral og fin, passer like bra til kvinner som til menn. Jeg kan bruke denne til å samle og definere luggen og det håret som skal være glatt og ligge inntil, men til lett volum og rufs fungerer den ikke: Den gir omtrent like mye hold som en skvett lettmelk.

  Til tross for at den ikke funket for meg, vil jeg likevel si at jeg er SÅ glad for at det finnes hårstyling som denne med naturlige ingredienser - og den irriterte i det minste ikke hodebunnen! Og så kan det naturligvis hende at dette bare var en mismatch for meg, men at den blir en fulltreffer for noen andre med annen hårtype og -frisyre.