null
  • Pearlbar Charcoal Tannbørste av bambus, voksen soft

Pearlbar Charcoal Tannbørste av bambus, voksen soft

(1 review) Skriv en omtale

99.00,-

Tannbørste for voksne. Soft.

Plast som havner på avveie i naturen kan bruke flere hundre år på å brytes ned. En plastflaske tar rundt 450 år før den brytes ned! Forskere har regnet seg frem til at det om 33 år vil være like mye plast som det er fisk i havet, om trenden fortsetter slik den ser ut til å gjøre. Australierne har strandlinje rundt hele landet sitt så det er kanskje ikke så rart at de også har fokus på å lage miljøvennlige tannbørster. Vi introduserer australske Pearlbar!

Det unike med tannbørstene fra Pearlbar er at nylonen som brukes i busten er blandet med et naturlig stoff som hjelper den med å brytes ned raskere i naturen. Derfor kan du legge hele denne tannbørsten i jorden etter bruk og den vil brytes ned etter ca seks måneder. Håndtaket på tannbørsten er laget av bambus.

I tillegg så er busten blandet med aktivt kull. Pearlbar bruker kull i sine tannprodukter fordi kull er kjent for å ha en blekende effekt på tennene.

Etter tre måneder anbefales det å bytte tannbørste uansett om den er av plast eller bambus.

Bytt til tannbørste av bambus og vær med på å redusere unødvendig plastbruk.

Håndtaket er laget av bambus. Busten er laget av nedbrytbar nylon med aktivt kull i busten.Legg børsten i jorden etter bruk og den vil brytes ned innen seks måneder.
  • 5
    Supert produkt!

    Postet av Ann Helen den 28th Jun 2017

    Denne tannbørtsen har god og myk bust, akkurat som de myke, syntetiske tannbørstene man får kjøpt på dagligvarebutikkene. Børstehodet føles passe, ikke for stort inni munnen, og den pusser tennene rene uten å måtte pusse for hardt. Er veldig fornøyd med dette produktet, og anbefaler det til andre!
    Skulle bare vært litt billigere.