null
 • Pai The Peacekeeper er en skikkelig multitasker som kan brukes på såre lepper, tørre albuer, tørre hender og føtter og hvor det ellers dukker opp tørr hud. Kan også brukes som kuldekrem.
 • Pai The Peacekeeper, balm 30 ml
 • Pai The Peacekeeper er en skikkelig multitasker som kan brukes på såre lepper, tørre albuer, tørre hender og føtter og hvor det ellers dukker opp tørr hud. Kan også brukes som kuldekrem.
 • Pai The Peacekeeper, balm 30 ml

Pai The Peacekeeper, balm 30 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

249.00,-

Tidligere Pai Head to Toe Buriti Balm, nå med nytt navn og design.

En skikkelig multitasker som kan brukes på såre lepper, tørre albuer, tørre hender og føtter og hvor det ellers dukker opp tørr hud. Kan også brukes som kuldekrem.

Naturlig balm laget av de næringsrike planteoljene buriti, kukui og calendula som fukter, beroliger og pleier tørr hud fra topp til tå. Balmen er så mild at det passer for den mest sensitive hud. Dufter svakt av vanilje. Inneholder ingen essensielle oljer. Vegan.

Anbefalt bruk:

Masseres inn på tørr hud til balmen har smeltet inn og laget et tynt beskyttende lag.

 

OLUS OIL (coconut & rapeseed oils), RHUS VERNICIFLUA PEEL WAX (sumac fruit wax), ALEURITES MOLUCCANUS SEED OIL* (kukui oil), PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL* (apricot oil), C10-18 TRIGLYCERIDES, PRUNUS DOMESTICA SEED OIL* (plum oil), MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL* (buriti oil), CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT* (calendula flower extract), TOCOPHEROL (vitamin e), VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT* (vanilla extract), BETA-SITOSTEROL, SQUALENE *ORGANIC INGREDIENT 100% NATURAL
 • 5
  Kjempefornøyd

  Postet av Monika den 19th Sep 2017

  Supert produkt som virkelig kan brukes fra" Head to toe"

 • 5
  Kjempefornøyd!

  Postet av Janne den 11th Jun 2017

  Jeg er i utgangspunktet litt skeptisk til sånne multiprodukter som påstår at de kan brukes til alt mulig, men denne holder det den lover. Bruker den alene på tørr/sår hud på alt fra albuer og hæler til flisete neglebånd, og jeg blander den også med ansiktskrem, håndkrem og fotkrem når huden trenger ekstra pleie. Synes duften er veldig god. Konsistensen er nokså fast, men når den først kommer ut av tuben, er den lett å jobbe med. Som leppekrem er den min favoritt - gir masse fukt og fin, litt glossy effekt uten å bli sausete og blank.

 • 5
  Det ultimate produktet

  Postet av Marit den 2nd Feb 2017

  Fantastisk produkt som passer til tørre hender, sprukne lepper og som en skikkelig næringsrik nattkrem. Mild duft og god konsistens gjør denne kremen til det ULTIMATE produkt. Buriti olje er fantastisk for eksemhud.