null
 • Dette såpestykket virker dyptrensende både for ansiktet og kroppen, og kan brukes i stedet for barberingsskum for menn med sensitiv hud. Såpestykket er laget med grønnleire som trekker urenheter ut av porene, samt tetre- og sitrongressoljer som resulterer i et såpestykke med naturlig renseegenskaper og en frisk duft.

Odylique Tea Tree & Green Clay Cleansing Bar, 100 gr

(2 reviews) Skriv en omtale

109.00,-

Odylique har laget rene, økologiske castille-såper som er ideelle for også eksemplaget og sensitiv hud. Såper har rykte på seg for å være uttørrende, men disse såpestykkene er laget av høykvalitets food grade olivenolje (extra virgin) så hver eneste såpe i serien er helt naturlig og uten irriterende ingredienser. Når oljer brukes til å lage såper så lager de planteglyserin i prosessen. Dette gir en fuktighetsgivende effekt heller enn å tørke ut huden. Såpestykkene fra Odylique er så milde at de kan også brukes i ansiktet. 

Dette såpestykket virker dyptrensende både for ansiktet og kroppen, og kan brukes i stedet for barberingsskum for menn med sensitiv hud. Såpestykket er laget med grønnleire som trekker urenheter ut av porene, samt tetre- og sitrongressoljer som resulterer i et såpestykke med naturlig renseegenskaper og en frisk duft. 

For fetere hudtyper kan såpestykket være ekstra fint om morgenen for en liten oppkvikker. 

Bruk det økologiske såpestykket både til ansikt og til kroppen for den ultimate dyprensen. Med en næringsgivende base av kokosnøtt- og olivenoljer gir såpestykket en silkemyk barberingseffekt. 

Anbefalt bruk: 

Bruk såpestykket på våt hud, masser inn og rens. Unngå kontakt med øyne. Dersom du skulle få såpe i øynene så skyll godt med vann. La såpestykket tørke etter bruk.

Aktive ingredienser:

 • Bakteriedrepende tetre og sitrongress
 • Fuktighetsgivende kokosnøttolje
 • Rensende grønnleire
 • Fuktighetsgivende olivenolje
 
Andre egenskaper:
 • Vegansk
 • 100% naturlige ingredienser
 • Sertifisert økologisk av Soil Association
 • Boksen som såpen kommer er laget med plantebasert blekk fra Storbritannia på Forest Stewardship Council-sertifisert papir


  Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.
Sodium olivate*, aqua, sodium cocoate*, melaleuca alternifolia leaf oil*, Cymbopogon citratus leaf oil*argilla extract.

På engelsk: Saponified Virgin Olive* & Coconut* oils*, Tea tree*, Lemongrass*, Green clay

*Organically grown/produced
 • 5
  Zero waste rens

  Postet av Tonje den 9th Oct 2018

  Perfekt for å slippe plastikk i hverdagen. Den vasker godt og lukter nøytralt, liker den godt! I tillegg er den billig og er lett å reise med, siden man kan ha den i håndbagasjen

 • 5
  Såpestykket - ikke bare en fin gave til gamle damer!

  Postet av Janne den 16th Aug 2017

  I tillegg til å være en fin gave til gamle damer har jeg funnet ut at såpestykker egentlig er ganske geniale: Drøye i bruk, ingenting går til spille, et rimelig alternativ til mange andre vaskeprodukter, og de gir god duft på badet når de ligger fremme. Det eneste man må være nøye med, er at såpestykket får tørke mellom hver gang det brukes, hvis ikke blir det bare sausete og udelikat. Jeg har mitt såpestykke liggende på et stykke loofah (sånn rund, fin svamp), så tørker den fort og ser dekorativt ut også.

  Denne såpen med Tea Tree & Green Clay bruker jeg til ansiktsvask (min hud er normal til sensitiv med noen tørre partier). Jeg opplever at den renser godt i dybden: Etter vask, altså før jeg tar på fuktighetskrem, føler jeg meg littegrann stram i maska, men på en bra måte - her er det en såpe som har gjort jobben. Den er fin å massere inn bare med fingrene, men jeg liker aller best å bruke en liten ansiktssvamp. Jeg har også brukt såpen til partier med uren hud på ryggen, og det har fungert utmerket.