null
 • Dette såpestykket virker dyptrensende både for ansiktet og kroppen, og kan brukes i stedet for barberingsskum for menn med sensitiv hud. Såpestykket er laget med grønnleire som trekker urenheter ut av porene, samt tetre- og sitrongressoljer som resulterer i et såpestykke med naturlig renseegenskaper og en frisk duft.

Odylique Tea Tree & Green Clay Cleansing Bar, 100 gr

109.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Odylique har laget rene, økologiske castille-såper som er ideelle for også eksemplaget og sensitiv hud. Såper har rykte på seg for å være uttørrende, men disse såpestykkene er laget av høykvalitets food grade olivenolje (extra virgin) så hver eneste såpe i serien er helt naturlig og uten irriterende ingredienser. Når oljer brukes til å lage såper så lager de planteglyserin i prosessen. Dette gir en fuktighetsgivende effekt heller enn å tørke ut huden. Såpestykkene fra Odylique er så milde at de kan også brukes i ansiktet. 

Dette såpestykket virker dyptrensende både for ansiktet og kroppen, og kan brukes i stedet for barberingsskum for menn med sensitiv hud. Såpestykket er laget med grønnleire som trekker urenheter ut av porene, samt tetre- og sitrongressoljer som resulterer i et såpestykke med naturlig renseegenskaper og en frisk duft. 

For fetere hudtyper kan såpestykket være ekstra fint om morgenen for en liten oppkvikker. 

Bruk det økologiske såpestykket både til ansikt og til kroppen for den ultimate dyprensen. Med en næringsgivende base av kokosnøtt- og olivenoljer gir såpestykket en silkemyk barberingseffekt. 

Anbefalt bruk: 

Bruk såpestykket på våt hud, masser inn og rens. Unngå kontakt med øyne. Dersom du skulle få såpe i øynene så skyll godt med vann. La såpestykket tørke etter bruk.

Aktive ingredienser:

 • Bakteriedrepende tetre og sitrongress
 • Fuktighetsgivende kokosnøttolje
 • Rensende grønnleire
 • Fuktighetsgivende olivenolje
 
Andre egenskaper:
 • Vegansk
 • 100% naturlige ingredienser
 • Sertifisert økologisk av Soil Association
 • Boksen som såpen kommer er laget med plantebasert blekk fra Storbritannia på Forest Stewardship Council-sertifisert papir


  Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.
Sodium olivate*, aqua, sodium cocoate*, melaleuca alternifolia leaf oil*, Cymbopogon citratus leaf oil*argilla extract.

På engelsk: Saponified Virgin Olive* & Coconut* oils*, Tea tree*, Lemongrass*, Green clay

*Organically grown/produced