null
 • Odylique Lavender cleansing Bar er en fuktighetsgivende og mild såpe som kan brukes til å rense både ansikt, hender og kropp uten å strippe den for viktige, naturlige oljer.

Odylique Lavender Cleansing Bar, 100 gr

(1 review) Skriv en omtale

109.00,-

Odylique har laget rene, økologiske castille-såper som er ideelle for også eksemplaget og sensitiv hud. Såper har rykte på seg for å være uttørrende, men disse såpestykkene er laget av høykvalitets food grade olivenolje (extra virgin) så hver eneste såpe i serien er helt naturlig og uten irriterende ingredienser. Når oljer brukes til å lage såper så lager de planteglyserin i prosessen. Dette gir en fuktighetsgivende effekt heller enn å tørke ut huden. De håndlagede såpestykkene fra Odylique er så milde at de kan også brukes i ansiktet. 

Om du liker såper med lavendelduft så er dette såpestykket et perfekt tilskudd til badet ditt. Mild og fuktighetsgivende vil denne vakre såpen rense både ansikt, hender og kropp uten å strippe den for viktige, naturlige oljer. Lavendel, med sine beroligende egenskaper, er perfekt for dager hvor du trenger å slappe av litt ekstra. Den økologiske olivenoljen og kokosnøttoljen gir næring og fuktighet. Den økologiske lavendelsåpen er et must have for lavendelelskere! 

Aktive ingredienser:

 • Beroligende lavendel
 • Fuktighetsgivende olivenolje
 
Andre egenskaper:
 • Vegansk
 • 100% naturlige ingredienser
 • Sertifisert økologisk av Soil Association
 • Boksen som såpen kommer er laget med plantebasert blekk fra Storbritannia på Forest Stewardship Council-sertifisert papir

Anbefalt bruk:

Bruk såpestykket på våt hud, masser inn og rens. Unngå kontakt med øyne. Dersom du skulle få såpe i øynene så skyll godt med vann. La såpestykket tørke etter bruk.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Sodium olivate*, aqua, sodium cocoate*, lavandula hybrida herb oil*, alkanna tinctoria root extract.

På engelsk:Saponified virgin olive* & coconut* oils, Lavender essential oil*, Alkanet root

*Organically grown/produced
 • 4
  God og fuktighetsgivende såpe

  Postet av Anette den 25th Jul 2021

  Dette er en veldig god såpe for tørr hud som vaskes ofte, og den har en nydelig lukt av lavendel. Det eneste som trekker litt ned er at det tar tid for såpen å tørke mellom bruk, og da blir den klissete. Såpen brukes derfor opp litt fortere enn vanlig.