• Odylique Lavender cleansing Bar er en fuktighetsgivende og mild såpe som kan brukes til å rense både ansikt, hender og kropp uten å strippe den for viktige, naturlige oljer.

Odylique Lavender Cleansing Bar, 100 gr

109.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Odylique har laget rene, økologiske castille-såper som er ideelle for også eksemplaget og sensitiv hud. Såper har rykte på seg for å være uttørrende, men disse såpestykkene er laget av høykvalitets food grade olivenolje (extra virgin) så hver eneste såpe i serien er helt naturlig og uten irriterende ingredienser. Når oljer brukes til å lage såper så lager de planteglyserin i prosessen. Dette gir en fuktighetsgivende effekt heller enn å tørke ut huden. De håndlagede såpestykkene fra Odylique er så milde at de kan også brukes i ansiktet. 

Om du liker såper med lavendelduft så er dette såpestykket et perfekt tilskudd til badet ditt. Mild og fuktighetsgivende vil denne vakre såpen rense både ansikt, hender og kropp uten å strippe den for viktige, naturlige oljer. Lavendel, med sine beroligende egenskaper, er perfekt for dager hvor du trenger å slappe av litt ekstra. Den økologiske olivenoljen og kokosnøttoljen gir næring og fuktighet. Den økologiske lavendelsåpen er et must have for lavendelelskere! 

Aktive ingredienser:

  • Beroligende lavendel
  • Fuktighetsgivende olivenolje
 
Andre egenskaper:
  • Vegansk
  • 100% naturlige ingredienser
  • Sertifisert økologisk av Soil Association
  • Boksen som såpen kommer er laget med plantebasert blekk fra Storbritannia på Forest Stewardship Council-sertifisert papir

Anbefalt bruk:

Bruk såpestykket på våt hud, masser inn og rens. Unngå kontakt med øyne. Dersom du skulle få såpe i øynene så skyll godt med vann. La såpestykket tørke etter bruk.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Sodium olivate*, aqua, sodium cocoate*, lavandula hybrida herb oil*, alkanna tinctoria root extract.

På engelsk:Saponified virgin olive* & coconut* oils, Lavender essential oil*, Alkanet root

*Organically grown/produced