null
  • Odylique Lavender cleansing Bar er en fuktighetsgivende og mild såpe som kan brukes til å rense både ansikt, hender og kropp uten å strippe den for viktige, naturlige oljer.

Odylique Lavender Cleansing Bar, 100 gr

99.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Odylique har laget rene, økologiske castille-såper som er ideelle for også eksemplaget og sensitiv hud. Såper har rykte på seg for å være uttørrende, men disse såpestykkene er laget av høykvalitets food grade olivenolje (extra virgin) så hver eneste såpe i serien er helt naturlig og uten irriterende ingredienser. Når oljer brukes til å lage såper så lager de planteglyserin i prosessen. Dette gir en fuktighetsgivende effekt heller enn å tørke ut huden. De håndlagede såpestykkene fra Odylique er så milde at de kan også brukes i ansiktet. 

Om du liker såper med lavendelduft så er dette såpestykket et perfekt tilskudd til badet ditt. Mild og fuktighetsgivende vil denne vakre såpen rense både ansikt, hender og kropp uten å strippe den for viktige, naturlige oljer. Lavendel, med sine beroligende egenskaper, er perfekt for dager hvor du trenger å slappe av litt ekstra. Den økologiske olivenoljen og kokosnøttoljen gir næring og fuktighet. Den økologiske lavendelsåpen er et must have for lavendelelskere! 

Aktive ingredienser:

  • Beroligende lavendel
  • Fuktighetsgivende olivenolje
 
Andre egenskaper:
  • Vegansk
  • 100% naturlige ingredienser
  • Sertifisert økologisk av Soil Association
  • Boksen som såpen kommer er laget med plantebasert blekk fra Storbritannia på Forest Stewardship Council-sertifisert papir

Anbefalt bruk:

Bruk såpestykket på våt hud, masser inn og rens. Unngå kontakt med øyne. Dersom du skulle få såpe i øynene så skyll godt med vann. La såpestykket tørke etter bruk.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.


30-dagers fornøydhetsgaranti
Er du ikke fornøyd med produktet etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra Odylique som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet.
Ønsker du å benytte deg av garantien vil vi gjerne vite litt om hvordan du har brukt produktet i din rutine, hvor lenge produktet har blitt brukt og hva som gjør at du ikke er fornøyd.
Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no så hjelper vi deg.
Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss, vi dekker porto. Garantien gjelder kun en gang per produkt per bestilling og gjelder ikke for produkter i reisestørrelse eller i gavesett. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.

 

Sodium olivate*, aqua, sodium cocoate*, lavandula hybrida herb oil*, alkanna tinctoria root extract.

På engelsk:Saponified virgin olive* & coconut* oils, Lavender essential oil*, Alkanet root

*Organically grown/produced