• Odylique Honey & Oatmeal Cleansing Bar er et økologisk såpestykke som fungerer som både ansiktsskrubb og håndsåpe på en gang.

Odylique Honey & Oatmeal Cleansing Bar, 100 gr

109.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Odylique har laget rene, økologiske castille-såper som er ideelle for også eksemplaget og sensitiv hud. Såper har rykte på seg for å være uttørrende, men disse såpestykkene er laget av høykvalitets food grade olivenolje (extra virgin) så hver eneste såpe i serien er helt naturlig og uten irriterende ingredienser. Når oljer brukes til å lage såper så lager de planteglyserin i prosessen. Dette gir en fuktighetsgivende effekt heller enn å tørke ut huden. Såpestykkene fra Odylique er så milde at de kan også brukes i ansiktet. 

Odylique Honey & Oatmeal Cleansing Bar er et økologisk såpestykke som fungerer som både ansiktsskrubb og håndsåpe på en gang. Det økologiske såpestykket er både eksfolierende og fuktighetsgivende. Laget med honning og kokosnøttolje, samt lindrende havre, gir den huden en mykere og mer raffinert følelse. 

Egnet også for sensitiv hud. 

Aktive ingredienser:

  • Eksfolierende og lindrende havre
  • Fuktighetsgivende kokosnøttolje, honning og olivenolje 
 
Andre egenskaper:
  • 100% naturlige ingredienser
  • Sertifisert økologisk av Soil Association
  • Boksen som såpen kommer er laget med plantebasert blekk fra Storbritannia på Forest Stewardship Council-sertifisert papir

Anbefalt bruk: 

Bruk såpestykket på våt hud, masser inn og rens. Unngå kontakt med øyne. Dersom du skulle få såpe i øynene så skyll godt med vann. La såpestykket tørke etter bruk.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Sodium olivate*, aqua, sodium cocoate*, avena sativa kernel extract*, mel*.

På engelsk: Saponified extra virgin olive oil*, Saponified coconut oil*, Oats*, Honey*

*Organically grown/produced