null
 • Odylique Organic Nipple Balm en ammesalve uten lanolin og parfymestoffer som er god å bruke både til å forebygge og pleie såre brystvorter. Kan brukes før, under og etter amming. Balmen er laget av mykgjørende økologisk kokosolje og extra virgin olivenolje pluss sheasmør og ormetunge for å berolige og beskytte sår og sprukken hud.

Odylique Organic Nipple Balm, 20 gr

129.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

En ammesalve uten lanolin og parfymestoffer som er god å bruke både til å forebygge og pleie såre brystvorter. Kan brukes før, under og etter amming.

Balmen er laget av mykgjørende økologisk kokosolje og extra virgin olivenolje pluss sheasmør og ormetunge for å berolige og beskytte sår og sprukken hud.

Balmen kan også smøres på perineum de siste ukene som leder opp til fødsel og etter fødsel for å hjelpe helingsprosessen i huden.

Anbefalt bruk: 

Brukes på såre brystvorter etter behov. Kan brukes både før, under og etter amming.

Andre egenskaper:

 • 100% naturlig, 100% økologisk
 • Resirkulerbar emballasje
 • Økologisk sertifisert av Soil Association


  Produktet er holdbart innen 6M etter åpning.  30-dagers fornøydhetsgaranti
  Er du ikke fornøyd med produktet etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra Odylique som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet.
  Ønsker du å benytte deg av garantien vil vi gjerne vite litt om hvordan du har brukt produktet i din rutine, hvor lenge produktet har blitt brukt og hva som gjør at du ikke er fornøyd.
  Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no så hjelper vi deg.
  Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss, vi dekker porto. Garantien gjelder kun en gang per produkt per bestilling og gjelder ikke for produkter i reisestørrelse eller i gavesett. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.

Olea europaea fruit oil*, Butyrospermum parkii butter*, Cocos nucifera oil*, Cera alba*, Calendula officinalis extract*

På engelsk: extra virgin olive oil*, shea butter*, coconut oil*, beeswax*, calendula herb*.

*Organically grown & produced (100% of product)