null
 • En ammesalve uten lanolin og parfymestoffer som er god å bruke både til å forebygge og pleie såre brystvorter. Kan brukes før, under og etter amming.

Odylique Organic Nipple Balm, 20 gr

(1 omtale) Skriv en omtale

139.00,-

En ammesalve uten lanolin og parfymestoffer som er god å bruke både til å forebygge og pleie såre brystvorter. Kan brukes før, under og etter amming.

Balmen er laget av mykgjørende økologisk kokosolje og extra virgin olivenolje pluss sheasmør og ormetunge for å berolige og beskytte sår og sprukken hud.

Balmen kan også smøres på perineum de siste ukene som leder opp til fødsel og etter fødsel for å hjelpe helingsprosessen i huden.

Anbefalt bruk: 

Brukes på såre brystvorter etter behov. Kan brukes både før, under og etter amming.

Andre egenskaper:

 • 100% naturlig, 100% økologisk
 • Resirkulerbar emballasje
 • Økologisk sertifisert av Soil Association
Olea europaea fruit oil*, Butyrospermum parkii butter*, Cocos nucifera oil*, Cera alba*, Calendula officinalis extract*

*Organically grown & produced (100% of product)
 • 5
  Fantastisk

  Postet av Marita den 27th Mar 2020

  Jeg må innrømme at jeg ikke har brukt denne veldig mye til det den er ment som, da jeg ikke har hatt store problemer med såre brystvorter under ammeperioden. Men den ene gangen jeg var sår og tørr etter mye håndmelking ved en betennelse gjorde den veldig godt. Det jeg har brukt den mye som i stedet er leppomade til meg selv og smøring under sår forkjølelsesnese på minstemann. Så lenge den ikke trenger og vaskes av før amming tenkte jeg den var trygg til disse alternative bruksområdene. Og den fungerer supert. Jeg får myke lepper, og småen protesterer ikke på å få smurt litt under nesa. Den ser riktignok litt rar og kornete ut, men det ordner seg når den blir varm og smurt utover. (Får den glatt før jeg smører på nesa til minstemann)