null
 • Denne solkremen er laget av 100% naturlige ingredienser. Den er vegan, sertifisert økologisk og fairtrade! Den passer fint til sensitiv hud, kan brukes av hele familien inkludert de minste av oss. Kan brukes på ansikt og kropp.
 • Odylique Naturlig Solkrem SPF30, 50 ml
 • Denne solkremen er laget av 100% naturlige ingredienser. Den er vegan, sertifisert økologisk og fairtrade! Den passer fint til sensitiv hud, kan brukes av hele familien inkludert de minste av oss. Kan brukes på ansikt og kropp.
 • Odylique Naturlig Solkrem SPF30, 50 ml

Odylique Naturlig Solkrem SPF30, 50 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

249.00,-

Denne solkremen er laget av 100% naturlige ingredienser. Den er vegan, sertifisert økologisk og fairtrade! Den passer fint til sensitiv hud, kan brukes av hele familien inkludert de minste av oss. Kan brukes på ansikt og kropp.

Odylique har her klart å finne den perfekte blandingen mellom non-nano sinkoksid og karenjaoljen som er en planteolje med naturlig UV filter. Sammenlignet med annen solkrem hvor sinkoksid er UV-filteret så oppleves denne lettere på huden. Solkrem med sinkoksid gir gjerne hvitfarge på huden etter påføring, men dette er den solkremen hvor vi opplever dette minst tydelig. Kremen er naturlig gul i fargen, men når du masserer den godt inn så vil den blende seg inn med din hudfarge. Avhengig av din hudfarge så kan den forsvinne helt, eller være såvidt synlig på huden. Det er viktig å la solkremen tørke litt før påkledning for å unngå at den farger av på tøyet.

Du har solbeskyttelse direkte etter påføring. Denne solkremen gir deg en bredspektret besyttelse UVA og UVB med solfaktor 30. Inneholder virkningsfulle antioksidanter som bekjemper frie radikaler. Virker ikke tettende på porene og kan brukes i både ansiktet og på kroppen.

 • Ingen nanopartikler
 • Ingen siloksaner
 • Ingen syntetiske og kjemiske UV-filtre, koserveringsmidler, fargestoffer eller parfyme

Dette er den første solkremen som er sertifisert både økologisk og Fair Trade!

Nøkkelingredienser:

 • UV-beskyttende karanja og sink
 • Fuktighetsgivende raw sheasmør
 • Antioksidantrike solsikke
 • Beroligende kamomille
 • Beskyttende tindved (beskytter mot UV-skader i huden)

Anbefalt bruk:

Kremen er litt gul i fargen, dette er slik den blir av de deilige, naturlige ingrediensene den inneholder. Fargen skal reduseres etter hvert som du masserer produktet godt inn i huden.

La kremen tørke litt på huden før du tar på deg klær for å unngå at den smitter av på tøyet.

Påfør et nytt lag med solkrem hver andre time eller etter at du har badet, svettet mye eller tørket deg med håndkle.

Sertifisert økologisk av Soil Association. Sertifisert Fairtrade av the Fairtrade Foundation. Vegan.

Pongamia glabra seed oil*, Zinc oxide, Butyrospermum parkii butter*F, Silica, Helianthus annuus seed oil*, Euphorbia candelilla cera*, Simmondsia chinensis seed oil, Copernica cerifera*, Hippophae rhamnoides extract*, Chamomilla recutita extract*, Rosmarinus officinalis extract*, Jojoba esters, Polyhydroxystearic acid

På engelsk: Karanja oil*, Zinc oxide (non-nano), Raw Shea butter*F, Silica, Sunflower oil*, Candelilla wax*, Jojoba extracts, Carnauba wax*, Chamomile*, Rosemary* and Sea buckthorn* extracts, Natural stabilisers (from corn)

*Certified organic (76% of product) - 20% mineral

F Ingredient complies with Fairtrade Standards, minimum 5%.
 • 4
  Bra, men går fort tom.

  Postet av Nadia den 14th Jul 2019

  Dette er en god solkrem som beskytter godt. Den har en gul farge, så man blir ikke blir like hvit som man blir av andre solkremer med sinkoksid. Huden kan derimot se litt svett og skinnende ut. Som det står i beskrivelsen så er det veldig viktig å vente litt før man kler på seg, da den farger veldig av på tøy. Noe jeg opplevde som negativt med den er at den er litt vanskelig å få ut av tuben, at det tar litt tid å smøre den godt inn, og at den går altfor fort tom. Jeg brukte den over hele kroppen, og med tanke på at den må smøres på flere ganger om dagen når man er i solen så kan det fort bli dyrt. Brukte denne i fjor sommer og igjen i år, og foreløpig synes jeg at den er et av de beste alternativene på markedet, spesielt med tanke på hvitfarge.

 • 3
  Helt grei solkrem

  Postet av Maria den 4th Sep 2017

  For meg ble denne solkremen desverre for fet og vanskelig å få ut av tuben. Kremen hadde også mange klumper i seg, kanskje var jeg bare uheldig der? Men likevel et godt alternativ til de "vanlige" solremene som inneholder mange stoffer.