null
 • Odylique Naturlig Solkrem SPF30 laget av 100% naturlige ingredienser. Den er vegan, sertifisert økologisk og fairtrade! Den passer fint til sensitiv hud, kan brukes av hele familien inkludert de minste av oss. Kan brukes på ansikt og kropp.
 • Odylique Naturlig Solkrem SPF30, 100 ml
 • Odylique Naturlig Solkrem SPF30, 100 ml
 • Odylique Naturlig Solkrem SPF30 laget av 100% naturlige ingredienser. Den er vegan, sertifisert økologisk og fairtrade! Den passer fint til sensitiv hud, kan brukes av hele familien inkludert de minste av oss. Kan brukes på ansikt og kropp.
 • Odylique Naturlig Solkrem SPF30, 100 ml
 • Odylique Naturlig Solkrem SPF30, 100 ml

Odylique Naturlig Solkrem SPF30, 100 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

399.00,-

Denne solkremen er laget av 100% naturlige ingredienser. Den er vegan, sertifisert økologisk og fairtrade! Den passer fint til sensitiv hud, kan brukes av hele familien inkludert de minste av oss. Kan brukes på ansikt og kropp.

Odylique har her klart å finne den perfekte blandingen mellom non-nano sinkoksid og karenjaoljen som er en planteolje med naturlig UV filter. Sammenlignet med annen solkrem hvor sinkoksid er UV-filteret så oppleves denne lettere på huden. Solkrem med sinkoksid gir gjerne hvitfarge på huden etter påføring, men dette er den solkremen hvor vi opplever dette minst tydelig. Kremen er naturlig gul i fargen, men når du masserer den godt inn så vil den blende seg inn med din hudfarge. Avhengig av din hudfarge så kan den forsvinne helt, eller være såvidt synlig på huden. Det er viktig å la solkremen tørke litt før påkledning for å unngå at den farger av på tøyet.

Du har solbeskyttelse direkte etter påføring. Denne solkremen gir deg en bredspektret besyttelse UVA og UVB med solfaktor 30. Inneholder virkningsfulle antioksidanter som bekjemper frie radikaler. Virker ikke tettende på porene og kan brukes i både ansiktet og på kroppen.

 • Ingen nanopartikler
 • Ingen siloksaner
 • Ingen syntetiske og kjemiske UV-filtre, koserveringsmidler, fargestoffer eller parfyme

Dette er den første solkremen som er sertifisert både økologisk og Fair Trade!

Nøkkelingredienser:

 • UV-beskyttende karanja og sink
 • Fuktighetsgivende raw sheasmør
 • Antioksidantrike solsikke
 • Beroligende kamomille
 • Beskyttende tindved (beskytter mot UV-skader i huden)

Anbefalt bruk:

Kremen er litt gul i fargen, dette er slik den blir av de deilige, naturlige ingrediensene den inneholder. Fargen skal reduseres etter hvert som du masserer produktet godt inn i huden.

La kremen tørke litt på huden før du tar på deg klær for å unngå at den smitter av på tøyet.

Påfør et nytt lag med solkrem hver andre time eller etter at du har badet, svettet mye eller tørket deg med håndkle.

Sertifisert økologisk av Soil Association. Sertifisert Fairtrade av the Fairtrade Foundation. Vegan.

Pongamia glabra seed oil*, Zinc oxide, Butyrospermum parkii butter*F, Silica, Helianthus annuus seed oil*, Euphorbia candelilla cera*, Simmondsia chinensis seed oil, Copernica cerifera*, Hippophae rhamnoides extract*, Chamomilla recutita extract*, Rosmarinus officinalis extract*, Jojoba esters, Polyhydroxystearic acid

På engelsk: Karanja oil*, Zinc oxide (non-nano), Raw Shea butter*F, Silica, Sunflower oil*, Candelilla wax*, Jojoba extracts, Carnauba wax*, Chamomile*, Rosemary* and Sea buckthorn* extracts, Natural stabilisers (from corn)

*Certified organic (76% of product) - 20% mineral

F Ingredient complies with Fairtrade Standards, minimum 5%.
 • 4
  Trygt er best!

  Postet av Line den 24th Jul 2016

  Kjøpte denne fordi jeg ikke ønsker å smøre inn babyen min med hva som helst.
  Personlig syns jeg ikke den lukter godt og den var veldig fet. Klærne får også gule flekker så man bør ikke bruke denne med tøy på og vente med å ta på tøyet til den har trukket inn.

  Når det er sagt så bruker vi den uansett! Heller et trygt alternativ og vond lukt og flekker enn å smøre datteren min med masse hormoner!

 • 5
  Fantatisk solkrem!

  Postet av Pernille Brew den 6th Jul 2016

  Endelig en naturlig solkrem som er lett å påføre, lukter godt og er trygg å bruke for stor og liten. Vi er kjempefornøyd!