null
  • Odylique Mosimix Myggolje Body En naturlig myggolje! Fuktighetsgivende kroppsolje med en lekkert oppfriskende duft av sitrus som har en fin effekt med å virke avstøtende på insekter som biter. Passer til alle hudtyper. Ikke anbefalt for bruk i ansikt, nakke eller barn under ett år.Oljen klisser ikke og absorberes raskt, og etterlater huden glatt og lett duftende av sitrus.

Odylique Mosimix Myggolje Body, 30 ml

Før: 139.00,-
Nå: 99.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

En naturlig myggolje! Fuktighetsgivende kroppsolje med en lekkert oppfriskende duft av sitrus som har en fin effekt med å virke avstøtende på insekter som biter.

Passer til alle hudtyper. Ikke anbefalt for bruk i ansikt, nakke eller barn under ett år.

Oljen klisser ikke og absorberes raskt, og etterlater huden glatt og lett duftende av sitrus.

Påfør en liten mengde olje på hud som er utsatt for insektsbitt som armer, legger og ankler. Mosimix Body Oil er sterkt konsentrert så ikke påfør den på skadet hud med sår, eksem og lignende eller på ansikt og nakke.

Produktet er sertifisert økologisk av Soil Association og er egnet for veganere.


Produktet er holdbart innen 6M etter åpning.


30-dagers fornøydhetsgaranti
Er du ikke fornøyd med produktet etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra Odylique som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet.
Ønsker du å benytte deg av garantien vil vi gjerne vite litt om hvordan du har brukt produktet i din rutine, hvor lenge produktet har blitt brukt og hva som gjør at du ikke er fornøyd.
Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no så hjelper vi deg.
Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss, vi dekker porto. Garantien gjelder kun en gang per produkt per bestilling og gjelder ikke for produkter i reisestørrelse eller i gavesett. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.

 

olea europaea fruit oil*, helianthus annuus hybrid oil*, cocos nucifera oil*, cymbopogon citratus leaf oil*, lavandula angustifolia oil*, thymus vulgaris oil*, limonene*, linalool*, citral* (in the essential oils)

På engelsk: extra virgin olive oil*, high oleic sunflower oil*, coconut oil*, lemongrass*, lavender*, thyme*, limonene* & linalool* & citral* (in the essential oils). *Organically grown/produced (100% of product)