null
 • Denne håndkremen er full av deilige, naturlige ingredienser som pleier selv de mest sensitive, tørre og hardtarbeidende hender. Kremen trekker raskt inn i huden og er samtidig svært fuktighetsgivende. Sertifisert økologisk.

Odylique Lemon Butter Hand Smoothie, 60 ml

(2 omtaler) Skriv en omtale

219.00,-

Denne håndkremen er full av deilige, naturlige ingredienser som pleier selv de mest sensitive, tørre og hardtarbeidende hender. Kremen trekker raskt inn i huden og er samtidig svært fuktighetsgivende. Et must til å ha ved siden av datamaskinen eller i håndvesken.

I kremen finner du fuktighetsgivende kokosnøtt og kakao, tindved, helende aloe vera og en deilig duftende blanding av beroligende essensielle oljer. Duften minner litt om en middelhavshage - helt uimotståelig!

Håndkremen er sertifisert økologisk av Soil Association og er egnet for veganere.

Aloe vera juice*, Coconut* and cocoa bean butters*, Cold-pressed avocado* & sunflower oils*, Calendula*, Rosemary*, Sea buckthorn*, Vanilla*, Non-palm plant glycerine**, Essential oils of Geranium*, Lemon* and Lemongrass*, Plant origin moisturisers & emulsifiers

*Organically grown & produced (total 93% of product)

**Organic origin
 • 4
  God!

  Postet av Caroline den 28th May 2018

  God håndkrem! Fukter og trekker godt inn. Personlig liker jeg at håndkremer nesten ikke lukter noe, og denne lukter litt for friskt for min smak med en gang. Anbefales allikevel.

 • 4
  Den beste håndkremen jeg har prøvd!

  Postet av Marte den 7th Aug 2016

  Jeg har ikke tidligere funnet en håndkrem jeg har vært fornøyd med før jeg fant denne. Denne er ikke klissete og den lukter godt. På grunn av at den er litt tynn i konsistensen så er det lett å få litt mye ut av tuben og det gjør den ikke så drøy med mindre du passer på at du bare får ut litt krem om gangen. Vel verdt prisen.