null
 • Odylique Calendula Balm, denne legende og multitaskende balmen kan smøres på alle steder der huden er tørr og sprukket som for eksempel på lepper, hæler, hender og neglebånd. Kan brukes på hud med psoriasis og eksem

Odylique Calendula Balm, 50 gr

(1 review) Skriv en omtale

239.00,-

Denne legende og multitaskende balmen kan smøres på alle steder der huden er tørr og sprukket som for eksempel på lepper, hæler, hender og neglebånd. Kan brukes på hud med psoriasis og eksem.

 • Reparerende og beroligende ringblomst/calendula (rik på betakaroten)
 • Beroligende kamomille
 • Fuktighetsgivende og vitaminrik raw shea og koksnøtt

"I have very dry and sensitive skin and occasionally have a small break-out of eczema on my arms. The itching can become very severe until I apply some of this balm. I get immediate calming and controlling of the itching. After just 2 to 3 days the result is amazing - it really does clear it up!! Thank you Odylique." Norma. Kundeomtale fra Odylique.

Produktet er økologisk sertifisert av Soil Association.


Produktet er holdbart innen 6M etter åpning.

Cocos nucifera oil*, Olea europaea fruit oil*, Butyrospermum parkii butter*, Cera alba*, Calendula officinalis flower extract*, Citrus sinensis peel oil*, Anthemis nobilis flower oil*, limonene* (in the orange essential oil)

På engelsk: Coconut oil*, Extra virgin olive oil*, Raw Fairtrade shea butter*, Beeswax*, Calendula flower extract*, Essential oils of Chamomile* and Sweet Orange*

*Organically grown & produced (100% of product)
 • 5
  En favoritt blant mange gode balmer fra Skinlove

  Postet av Janne den 31st Mar 2019

  Jeg har bestandig en sånn universalbalm i skapet til bruk på alt fra utslett, tørr og irritert hud, sprukne lepper og såre rumper. Skinlove har et godt utvalg av slike produkter, og tidligere har jeg prøvd blant annet Buriti Balm fra Pai og Ultra Rich Balm fra Odylique. Denne føyer seg fint inn i kategorien gode salver som hjelper mot mangt.

  Hvis jeg skulle trekke frem min favoritt, så tror jeg nesten det blir denne. Det er jo vanskelig å bestemme seg for èn, for jeg synes at alle jeg har prøvd, har vært gode og hjulpet mot mye. Men det jeg liker ekstra godt med denne, er duften. Den er litt sånn søt-frisk (vanskelig å beskrive) og veldig god. Og så liker jeg at det er ringblomst i, for den ingrediensen har jeg god effekt av, synes jeg.

  En balm er jo nødvendigvis litt fetere og mer "sausete" enn en fuktighetskrem og trekker ikke like godt inn, men deri ligger jo noe av effekten, så det lever jeg godt med. Jeg smører meg ikke inn med denne balmen før jeg skal på med selskapskjolen, for å si det slik. En ting man gjerne kan være oppmerksom på: Den inneholder noen hvite, litt store korn/biter som er litt fastere enn resten av salven. De smelter fort når salven varmes opp med fingrene eller under påføring, men det kan være greit å være oppmerksom på det så man ikke tror det er noe galt med produktet :-)