null
 • Odylique Organic Bump Butter en deilig, fuktighetsgivende salve laget for å motvirke strekkmerker under graviditet. Salven er mer som et smør og trekker lett inn i huden uten å oppleves klissete mot klær. Det næringsrike produktet hjelper til med å holde huden fuktet og elastisk slik at den "er med på" barnets voksende prosess

Odylique Organic Bump Butter, 175 gr

(2 reviews) Skriv en omtale

479.00,-

En deilig, fuktighetsgivende salve laget for å motvirke strekkmerker under graviditet. Salven er mer som et smør og trekker lett inn i huden uten å oppleves klissete mot klær. Det næringsrike produktet hjelper til med å holde huden fuktet og elastisk slik at den "er med på" barnets voksende prosess.  

Produktet har en lett duft av naturlige ingredienser som økologisk sitrus og ylang ylang-blomst.

Andre egenskaper:

 • 100% naturlig, 100% økologisk
 • Resirkulerbar emballasje
 • Økologisk sertifisert av Soil Association
Cocos nucifera oil*, Olea europaea fruit oil*, Butyrospermum parkii butter*, Cera alba*, Citrus aurantium dulcis oil expressed*, Hippophae rhamnoides fruit extract*, Cananga odorata flower oil*, Citrus grandis peel oil*, Limonene* & linalool* (in the essential oils)

På engelsk:coconut oil*, extra virgin olive oil*, shea butter*, beeswax*, sea buckthorn*, essential oils (grapefruit*, orange*, ylang ylang extra*), limonene & linalool (from the citrus essential oils).

*Organically grown & produced (100% of product)
 • 5
  Herlig

  Postet av Marita den 28th Mar 2020

  En herlig salve jeg smurte ivrig på magen (of brystene, hoftene og lårene for sikkerhets skyld) de ca siste to mnd av graviditeten. Ingen strekkmerker på magen, så er tipp topp storfornøyd! Kan ikke garantere at det er pga salven, men skulle jeg bli gravid igjen kommer jeg til å kjøpe denne igjen.

 • 5
  Magisk

  Postet av Elin H den 10th Feb 2017

  Fantastisk smør som gjør huden veldig myk. Utrolig deilig for en voksende mage. Usikker på om den forebygger strekkmerker, da jeg ikke har fått det ved tidligere graviditeter heller. Men anbefales varmt uansett!