null
 • Soapwalla Deodorant Cream Original m/peppermynte 57gr
 • Soapwalla Deodorant Cream Original m/peppermynte 57gr
 • Soapwalla Deodorant Cream Original m/peppermynte 57gr
 • Soapwalla Deodorant Cream Original m/peppermynte 57gr

Soapwalla Deodorant Cream Original m/peppermynte 57gr

(5 reviews) Skriv en omtale

209.00,-

Denne naturlige deodoranten tok vi inn etter sterke anbefalinger fra en kunde. "Dette er den naturlige deodoranten jeg er mest fornøyd med!", sa hun.

Deodoranten består kun av naturlige ingredienser, hvor den aktive ingrediensen er Sodium Bicarbonate (natron på norsk, slik vi gjerne bruker i maten). Ellers består den av deilige, naturlige og virkningsfulle ingredienser som jojoba, solsikke, sheasmør, søtappelsin, peppermynte, nypeolje m.m. Disse ingrediensene er valgt fordi de kan absorbere fuktighet, hemme bakterier, gi en langvarig virkning og en effektiv opplevelse.

Denne deodoranten lukter friskt av peppermynte og tetre. Den kommer i kremform i en krukke og smøres på rene armhuler. Uten aluminiumssalter og alkohol. Godt egnet for alle hudtyper.

Anbefalt bruk: 

Sørg for at armhulene er rene før påføring.

Ta litt av kremen mellom fingrene (obs, sjekk at produktet er skikkelig blandet, de naturlige ingrediensene kan dele seg opp ved for eksempel høye temperaturer).

Smør forsiktig inn krem under hele armhulen og la det trekke inn før du kler på deg.

Unngå å påføre deodorant like etter barbering/voksing eller på skadet hud.

Deodoranten bør brukes innen 12 måneder etter kjøp. 

Simmondsia chinensis (Jojoba) Oil*; Helianthus Annuus (Sunflower) Oil*; Rosehip Seed Oil*; Butyrospermun parkii (Shea) Butter; Corn Starch*+; Sodium Bicarbonate+; Kaolin Clay; Vegan Kosher Glycerin*+; a custom blend of essential oils, including: Lavandula Angustifolia (Lavender)*; Melaleuca Alternifolia (Tea Tree)*; Citrus Sinensis (Sweet Orange); Mentha Piperita (Peppermint)*; Citrus Aurantium Bergamia (Bergaptene-free Bergamot)*; Non-GMO Vitamin E*+.

(*: certified organic, +: food-grade)
 • 4
  Veldig fornøyd

  Postet av Elin den 29th Jun 2018

  Har testet flere økologiske deodoranter, men ikke funnet noen jeg har vært fornøyd med. Denne fungerer derimot veldig godt og har brukt den fast i et par år nå. Lukter godt, holder meg fresh hele dagen og er drøy i bruk. Den eneste lille ulempen er at den må smøres på, det er litt enklere med en stick/roll-on.

 • 5
  Veldig fornøyd

  Postet av Lena den 27th Dec 2017

  Denne liker jeg veldig godt og den har blitt fast innhold i toalettmappa mi. Har prøvd den andre med sitrus men den blir for søt for min smak. En stund etter jeg begynte å bruke denne deoen følte jeg at jeg ikke hadde så mye svettelukt heller. Overgangen til krem var i begynnelsen litt rar, men ble fort en vane, kremen er myk og lett å påføre. Synes deoen varer lenge og når jeg blir fri går det ikke lang tid før ny forsending ligger i postkassa :)

 • 1
  Irriterer huden min

  Postet av Janne den 11th Jun 2017

  Jeg har brukt sitrusvarianten til Soapwalla lenge og vært godt fornøyd. Denne med peppermynte og tetre reagerte jeg imidlertid veldig på - fikk utslett og svie, og det ble skikkelig ubehagelig. God og frisk duft, og samme fine konsistensen som sitrus-deoen. Men det hjelper dessverre ikke så mye all den tid jeg ikke får til å bruke den pga. hudreaksjon. Kanskje lurt å styre unna denne dersom man vet at man har sensitiv hud.

 • 3
  Effektiv, men ikke for sensitiv hud

  Postet av Line den 2nd Nov 2016

  Denne deodoranten opplevdes som veldig effektiv. God lukt og greit å smøre på. Men, for min del begynte det å klø og svi etter noen dager, og fikk røde prikker i armhulene. Svært ubehagelig. Så noe er det i den jeg har reagert på. Har ingen påviste allergier, så aner ikke hva det kan være.


  Skinlove:
  Hei, Line -
  Det er noen som er allergiske for natron som er den aktive ingrediensen i deodoranten. Det kan være at det er den du har reagert på. Huden er også langt mer sensitiv rett etter barbering, så jeg lar det gå litt tid mellom barbering og påføring bare for å være sikker. Selvsagt kan man ha forskjellige nivå av sensitivitet der så selv om det fungerer for meg så er det ikke sikkert det ville gjort det for deg. Vi er på utkikk etter deodoranter uten natron også så jeg håper vi kan tilby det snart :-) - Liv

 • 4
  Anbefales på det varmeeste.

  Postet av Wenche C den 22nd Apr 2016

  Den beste deodoranten jeg har prøvd uten aluminium og parabener, og jeg har prøvd mange. Bruker vanligvis bare parafyme-/luktfrie deodoranter og var spent på hvordan jeg ville like denne. Den dufter nydelig og friskt når du påfører den, og jeg merker ikke noe til lukten utover dagen. Har brukt den først på jobb og så på trening, og den fungerer fortsatt. Veldig enkel å smøre på. Neste gang skal jeg prøve den andre varianten. Kan anbefales på det varmeste etter vel en ukes bruk. 2 dager etter bestilling lå deodoranten i postkassen, veldig bra service takk.