null
 • Soapwalla Naturlig Deodorant Cream m/sitrus, 57gr
 • Soapwalla Naturlig Deodorant Cream m/sitrus, 57gr
 • Soapwalla Naturlig Deodorant Cream m/sitrus, 57gr
 • Soapwalla Naturlig Deodorant Cream m/sitrus, 57gr

Soapwalla Naturlig Deodorant Cream m/sitrus, 57gr

(17 reviews) Skriv en omtale

209.00,-

Denne naturlige deodoranten tok vi inn etter sterke anbefalinger fra en kunde. "Dette er den naturlige deodoranten jeg er mest fornøyd med!", sa hun.

Deodoranten består av bare naturlige ingredienser, hvor den aktive ingrediensen er Sodium Bicarbonate (natron på norsk, slik vi gjerne bruker i maten). Ellers består den av deilige, naturlige og virkningsfulle ingredienser som jojoba, solsikke, sheasmør, nypeolje, sitrongress, grapefrukt, lime m.m. Disse ingrediensene er valgt fordi de kan absorbere fuktighet, hemme bakterier, gi en langvarig virkning og en effektiv opplevelse.

Denne deodoranten kommer i kremform i en krukke og smøres på rene armhuler. Uten aluminiumssalter og alkohol. Godt egnet for alle hudtyper.

Anbefalt bruk:

Sørg for at armhulene er rene før påføring.

Ta litt av kremen mellom fingrene (obs, sjekk at produktet er skikkelig blandet, de naturlige ingrediensene kan dele seg opp ved for eksempel høye temperaturer).

Smør forsiktig inn krem under hele armhulen og la det trekke inn før du kler på deg.

Unngå å påføre deodorant like etter barbering/voksing eller på skadet hud.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning. 

Simmondsia chinensis (Jojoba) Oil*; Helianthus Annuus (Sunflower) Oil*; Rosehip Seed Oil*; Butyrospermun parkii (Shea) Butter; Corn Starch*+; Sodium Bicarbonate+; Kaolin Clay; Vegan Kosher Glycerin*+; a custom blend of essential oils, including: Lavandula Angustifolia (Lavender)*; Melaleuca Alternifolia (Tea Tree)*; Citrus Sinensis (Sweet Orange); Mentha Piperita (Peppermint)*; Citrus Aurantium Bergamia (Bergaptene-free Bergamot)*; Non-GMO Vitamin E*+.

(*: certified organic, +: food-grade)
 • 5
  Soapwalla deodorant creme

  Postet av Cec den 4th Oct 2021

  Jeg har brukt denne deodoranten i mange år - det er den beste naturlige deodoranten jeg har kommet over - og har før bestilt den selv fra produsenten i USA. Jeg er derfor utrolig glad for å se at den endelig er tilgjengelig i Norge - tusen takk til SkinLove for at dere har denne i sortimentet deres!

 • 2
  Klør

  Postet av Maren den 3rd Jul 2019

  Fungerte dessverre ikke for meg, klødde voldsomt og fikk utslett av denne. Må være noe jeg reagerer på, ellers fin deodorant, litt liten krukke kanskje.

  Skinlove:
  Det var kjedelig å høre :-/ Det kan være natron du reagerer på, de har også en variant uten som heter "Sensitive".

 • 5
  Superfornøyd

  Postet av Chrystina den 12th Sep 2018

  Jeg digger denne! Beste naturlige deodoranten jeg har prøvd ut. Uvandt med kremdeo i begynnelsen men det gikk fort over!

 • 3
  Nja

  Postet av Nelia den 26th Apr 2018

  Har kjøpt en tester, brukt den i en uke og må si at jeg er mer fornøyd med Schmits sin ylang ylang og kalendula....citrus lukten var nesten litt ubehagelig etter min mening men den fordufter etter noen timer. Effekten er midt på treet. Smak og behag :)

 • 4
  Veldig effektiv

  Postet av Susie den 17th Jan 2018

  Ny favoritt. Fungerer veldig godt både på jobb og ved trening. Litt uvant med kremform i starten, men det går seg fort til. Ingen irritasjon til tross for sensitiv hud, også vaskes den veldig greit vekk, noe jeg synes tradisjonelle deo'er ikke gjør. Håper dere får denne inn på lager snart igjen.

 • 4
  Fungerer bra!

  Postet av Maria den 10th Jun 2017

  I begynnelsen er det gjerne litt vanskelig å vite hvor mye man skal bruke, men man lærer det fort :) Denne deodoranten forårsaker mindre svette og jeg lukter ikke ille når jeg bruker denne. Eneste minuset er at jeg synes de to duftene minner veldig om ingefær.

 • 5
  Min jakt på den beste deodorant er over!

  Postet av Jade den 9th Jun 2017

  Denne deodoranten var min første bestillingsvare her hos Skinlove, og jeg er super fornøyd! I løpet av de siste årene har jeg prøvd mange forskjellige typer naturlige og økologiske deodoranter uten bl.a. aluminium og parabener, men har aldri funnet den perfekte deodoranten som har fungert på svette, lukt og har lang holdbarhet. Etter å ha lest de positive omtalelsene herfra, bestemte jeg meg for å prøve denne deodoranten. Nå har jeg brukt denne i ca. ei uke og er generelt strålende fornøyd! :) Jeg svetter mindre med denne på, og når jeg har gjort det så gir det ingen lukt, og dette varer hele dagen. Lett å påføre og drøy i bruk. ;)

 • 5
  Husband approved

  Postet av Ellen Cathrine den 31st Mar 2017

  Jeg har vært superfan av skinlove i mange år, men mannen har aldri helt skjønt greia med alle disse pakkene som stadig vekk kommer i posten. Før han tilfeldigvis testet ut denne deodoranten;) Han har hatt en evigvarende jakt på en deo som faktisk hjelper, uten å finne en eneste han faktisk har vært ordentlig fornøyd med. Så var det en dag han var tom, og samtidig uttrykte son frustrasjon over at han ikke klarte å finne en eneste som faktisk funka, hvor jeg sa han kunne ta litt av min. Skeptisk som han er, ga han den en sjanse under tvil, overbevist om at dette bare var noe fjas. Første kveld var han solgt!

 • 5
  Jeg er solgt!

  Postet av laila den 19th Mar 2017

  Selvfølgelig superskeptisk til kremdeo jeg også, men nå er jeg solgt asså! Beste produktet jeg har brukt noensinne. Jeg har slitt med svettelukt under armene siden jeg begynte å snike meg inn i overgangsalderen, og med allergi for Parabener har jeg virkelig hatt et problem med å finne en deo som funker. Letingen er over, jeg har forelsket meg i denne. Herlig sitrusduft som varer utover dagen. ikke noe problem å påføre og jeg føler meg rett og slett FRESH dagen lang