null
  • Fargen Blackberry Smoothie er en fristende, dyp solbærfarget farge leppestift som er perfekt for kalde og mørke vinterdager.

Odylique Økologisk Leppestift - Blackberry Smoothie No. 20

(ingen omtaler enda) Skriv en omtale

269.00,-

Leppestiftene fra Odylique er de første leppestiftene i verden som både er sertifisert økologisk (av Soil Association) og Fair Trade!

De naturlige leppestiftene er creamy og næringsgivende. Proppfulle av økologiske planteoljer og -smør som jojoba og Fairtrade sheasmør. Odylique bruker ikke syntetisk farge eller karmin i leppestiftene sine. 

Fargen Blackberry Smoothie er en fristende, dyp solbærfarget farge leppestift som er perfekt for kalde og mørke vinterdager. 

Egnet for vegetarianere. Eneste ikke-veganske ingrediens er økologisk bivoks. 

Leppestiftbeholderen er resirkulerbar og laget i EU fra dekstrose (sukker) som kommer fra mais. Det er kun mais som er til overs som brukes, så det går ikke ut over matproduksjonen. Boksen er trykket i Storbritannia på FSC-sertifisert papp fra et karbonnøytralt selskap. Kan komposteres og resirkuleres. 

Leppestiftene kan også fungere som blusher.

Castor oil*, Beeswax*, Jojoba oil*, Shea butter*x, High oleic Sunflower oil*, Sunflower wax, Extracts of Sea buckthorn*, Marigold* and Rosemary*, May contain** +/- CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 77007, mica

*Organically grown/produced

**Ecocert/Cosmos approved high purity mineral pigments free from lead, mercury, arsenic and other heavy metal contaminants.