null
 • Natracare Tampong u/hylse Normal, 20 pk

Natracare Tampong u/hylse Normal, 20 pk

(2 reviews) Skriv en omtale

63.00,-

Fra Natracare får du intimprodukter av økologisk bomull. Denne pakken med tamponger har 20 tamponger per pakke. Uten applikator. Oppsugingsevne "Normal".

De fleste tampongene på markedet er laget av en miks av rayon og ikke-økologisk bomull, og er ofte bleket med klor. Noen tamponger er i tillegg pakket inn i plastikk eller er farget i ulike farger. Rayon er et fiber med høy absorberingsevne, men kan samtidig virke uttørrende for brukeren. Natracare mener at kvinner ikke skal eksponeres for rester av insektsmidler, ftalater, farge- og blekemiddel eller dioksiner, spesielt i et område på kroppen som er så sensitivt og absorberende. Ved å bruke kun 100% økologisk bomull vet du akkurat hva du får.

Mange kvinner sliter med allergier, sårhet og kløe i underlivet, og ofte forverres disse plagene i forbindelse med menstruasjon. Flere har opplevd en betydelig bedre hverdag etter å ha byttet til Natracare hygieneprodukter.

100% økologisk bomull. Sertifisert av Soil Association.

 • 5
  Gode tamponger

  Postet av Tonje den 21st Sep 2018

  Funker som en vanlig tampong, bare at denne ikke skader kroppen. Kommer til å fortsette å kjøpe den

 • 5
  Veldig fornøyd

  Postet av Elin den 22nd Jun 2018

  Veldig fornøyd med disse og kommer til å kjøpe dem igjen. Liten forskjell fra ikke-økologiske tamponger, men mye bedre for deg og miljøet :-)