null
 • Marina Miracle Vippeserum, 10 ml
 • Marina Miracle Vippeserum, 10 ml
 • Marina Miracle Vippeserum, 10 ml
 • Marina Miracle Vippeserum, 10 ml

Marina Miracle Vippeserum, 10 ml

(2 omtaler) Skriv en omtale

419.00,-

Eyelash Serum er et naturlig vippeserum laget av norske Marina Miracle. Serumet virker som en balsam for øyevipper og øyebryn. Serumet gir vippene en god boost med næring og pleie slik at de ser både sunnere og fyldigere ut.

- Serumet inneholder castorolje som stimulerer hårvekst på en naturlig måte.

- Vitamin E og B5 gir næring.

- Arganolje fra Marocco gir luksuriøs pleie og gjør vippene sunne og fyldige.

Mandelolje er full av næring, den inneholder vitamin E, D, B1, B2, B6 og A. Dette er vitaminer som vil gi vippene dine en skikkelig boost slik at de kan vokse seg vakre og sunne. Motvirker også håravfall.

100% naturlig og 80% sertifisert økologisk.

Kan også brukes på øyenbryn!

Husk at dette produktet er et reparerende serum, resultat vil variere fra person til person og hvor slitte dine vipper er når du starter bruk. Endelig resultat vil kunne sees etter 6-8 ukers daglig bruk.

Anbefalt bruk: 

Bruk serumet hver kveld etter at du har vasket vippene helt rene.

Følg disse 3 enkle stegende hver kveld for et perfekt resultat:

1. Vask vippene dine rene for makeup og maskara

2. Pump kosten litt opp og ned i flasken for å blande oljene

3. Fordel serum godt fra rot til spiss med sikk-sakk bevegelser

Ricinus Communis (Castor) oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*, Argania Spinosa Kernal (Argan) oil*, Tocopherol (Vitamin E) oil, Macadamia Nut Seed Oil*, Lavandula Angustifolia Essential oil, Panthenol (Pro Vitamin B5)

* Sertifiserte økologiske ingredienser

ALLERGIADVARSEL! Dette vippeserumet inneholder makadamianøttolje. Hvis du er allergisk mot en eller flere nøtter må du vise forsiktighet ved bruk av dette produktet. Gjennomfør en hudtest på armen før du bruker produktet på vippene.
 • 5
  Meget god vippe-bryn pleie

  Postet av Catherine den 1st Dec 2018

  Har ganske lange naturlige vipper fra naturens side, men etter en lengre sykdomsperiode mistet jeg mange vipper, også hår og bryn. Forsøkte dette serumet, som har oljekonsistens, både på vipper og bryn. Etter to uker (jeg brukte den ca annenhver dag) var vippene synlig lengre og med flere nye vipper. De vokser litt vilt, det samme med brynene, noe som jeg synes er morsomt. Er ikke så opptatt av at de skal være symmetriske og med «riktig» bøy, men nå spretter hårene ut alle veier og jeg må gre brynene med litt balm (wild rose beauty balm) så de ligger sånn passe greit. Så ja, dette serumet funker! Konsistensen er ganske flytende, så jeg sveiper over bryn først og tar så det resterende produktet på kosten på vippene. Noen ganger trykker jeg lett på vippene med fingertuppene slik at det masseres inn, og da kommer produktet ikke inn i øynene. Må litt øvelse til. Jeg kommer nok til å fortsette med dette serumet, men tar pauser når vippene blir for ville og brynene for buskete. Absolutt et produkt jeg anbefaler!

 • 4
  Funker kjempebra!

  Postet av Nadia den 30th Mar 2017

  Jeg kjøpte denne rundt juletider da øyenvippene og øyelokkene mine hadde blitt veldig tørre, og jeg stadig mistet øyenvipper. De var også mye kortere enn de hadde vært på lenge. Jeg kjøpte dette produktet og begynte å bruke det med en gang. Det sto at det kunne gå opptil seks uker før man så de endelige resultatene, men jeg så forskjell allerede etter noen få dager. Nå bruker jeg serumet nesten hver kveld, og jeg har aldri hatt så lange vipper! Jeg ser spesielt forskjell på de nedre vippene, da disse nå er like lange som de øverste var før jeg begynte å bruke serumet. Serumet har også fuktet øyelokkene mine. Grunnen til at jeg ikke gir produktet toppkarakter er at formelen er litt tynn, så serumet kan renne litt og irritere øynene (dette er ikke skadelig, bare irriterende). Jeg kontaktet Marina Miracle om dette, og de er klar over problemet og jobber for tiden med å utvikle en ny formel. Det er også vanskelig å se hvor mye innhold som er igjen, da tuben er helt svart. Alt i alt, så kan dette serumet anbefales på det sterkeste til de som vil ha sunne og lange vipper med masse volum, uten å måtte smøre masse kjemikalier på det sensitive øyeområdet :)