null
 • Marina Miracle Geranium Oil (tidl. Acne Fight), 5 ml
 • Marina Miracle Geranium Oil (tidl. Acne Fight), 5 ml
 • Marina Miracle Geranium Oil (tidl. Acne Fight), 5 ml
 • Marina Miracle Geranium Oil (tidl. Acne Fight), 5 ml

Marina Miracle Geranium Oil (tidl. Acne Fight), 5 ml

(1 review) Skriv en omtale

89.00,-

Marinas Acne Fight Serum kommer endelig i en mindre størrelse! Denne er super om du ønsker å teste produktet før du vurderer å kjøpe en stor flaske. Denne størrelsen er også ypperlig om du bare trenger mindre flasker til en ferietur eller lignende. 

Balanserende ansiktsolje for fet hud

Acne Fight Serum er en norskprodusert ansiktsolje mot akne og uren hud. Serumet er formulert med helt naturlige ingredienser som ikke tetter porene. Serumet trekker raskt inn og skaper balanse i huden. Overproduksjon av olje avtar og huden etterlates balansert, jevn og klar.

 • Balanserer fet hud
 • Tilfører fuktighet til huden
 • Bekjemper uren hud
 • Gjør huden jevn og klar

Anbefalt bruk:

Bruk ansiktsoljen hver morgen og kveld etter at du har vasket ansiktet helt rent. Ansiktsoljen erstatter krem/lotion. Følg disse 3 enkle stegende hver morgen og kveld for et perfekt resultat:

1. Vask ansiktet helt rent

2. Rist flasken

3. Drypp noen dråper i hånden og påfør produktet.


Produktet er holdbart innen 6M etter åpning.

Simmondsia Chinensis (Jojoba) oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Rosa Centifolia Flower Water, Angelica archangelica (Norwegian Angelica), Zingiber officinale (Ginger Root), Elettaria cardamomum, Curcuma zedoaria (White Turmeric), Cinnamonum camphora, Gentiana lutea (Bitter Root), Fraxinus ornus, Crocus sativus (Saffron), Melaleuca alternifolia (Tea Tree) Essential oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Essential oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Essential oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Essential oil, Tocopherol (Vitamin E) oil
 • 5
  Jeg er solgt!

  Postet av Caroline den 22nd Nov 2018

  Jeg elsker dette serumet! Jeg har brukt det hver dag i over en måned, og jeg synes virkelig at huden min har blitt bedre. Jeg har fått jevnere farge, huden føles som fløyel og den blir akkurat passe fuktet. Ikke noe overflødig fett lenger! Jeg bruker Manrina Miracle Amaranth Night Serum om natten og denne om dagen, siden huden min både er i aldring og er fet. Det er dyrt, ihvertfall Amaranth-serumet, men jeg har ikke lyst til å slutte med noen av disse. Jeg har prøvd mye, mye, mye annet, men nå er jeg ikke lenger på leting!