Dette er vårt favorittmagasin når det gjelder å finne inspirasjon til en mer miljøvennlig livsstil.
REN MAT skriver om ekte mat, besøker bønder, intervjuer folk med gode meninger og gir oss oppskrifter, tanker og tips til en grønnere hverdag. REN MAT utgis av Økologisk Norge.
Magasinet kommer ut fire ganger i året. Det er et nydelig magasin som gjør seg veldig godt på stuebordet, lett tilgjengelig for når du skal kose deg med en kopp med te eller kaffe.
Tema i høstutgaven:
Honningbier: Bier og andre pollinatorer er våre venner – og våre livreddere. I høstens utgave tar vi et dypdykk i bisamfunn – perfekte, men også truede. I tillegg kan lese om hvorfor det trengs en dugnad for sauen, vårt viktigste husdyr historisk og kanskje fremover? Bli også med inn i jordas univers, til et økologisk ysteri i Lofoten, les portrettintervju med Maja Lunde og finn deilige oppskrifter med høstens råvarer.
Magasin trykket på papir og merket med miljømerket (Svanemerket)