null
 • Living Nature Vitalising Cleanser, 100 ml

Living Nature Vitalising Cleanser, 100 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

329.00,-

En rens i kremform som skånsomt fjerner sminke og urenheter uten å strippe bort hudens egne, beskyttende oljer. Den aktive Manukahonningen med sin fuktighetsgivende og antimikrobielle effekt sammen med den rensende Kumerahou etterlater huden myk, ren og fuktet.

Velegnet for normal til tørr hud.

Alle produktene fra Living Nature er seritifsert naturlige av tyske BDIH. Den BPA- og ftalatesfrie emballasjen kan resirkuleres. Blekket brukt til å trykke teksten på flaskene og tubene er uten dioksin og elemental klorin (ECF). Fabrikken som Living Nature lager produktene sine i drives på fornybar energi fra vind og vann. Ingen av produktene er testet på dyr. 

Anbefalt bruk:

Masser lett inn i huden og vask av med varmt vann. Brukes morgen og kveld. Klapp tørt med håndkle og påfør deretter toner og fuktighetskrem. Living Nature anbefaler at du følger opp med toneren Extra Hydrating Toning Gel.

 

Aqua (water), Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Persea gratissima (avocado) oil, Macadamia ternifolia seed oil, Glycerin (vegetable glycerine)**, Pomaderris kumerahou flowers/leaf extract, Glucose, Mel (manuka honey), Parfum (fragrance)*, Sclerotium gum, Decyl glucoside, Limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, Glucose oxidase, Lactoperoxidase, Tocopherol (vitamin E), Leptospermum scoparium (manuka) oil. *From natural essential oils: Limonene, Linalool. **Certified organic.

 • 5
  Veldig bra rens

  Postet av Trine den 8th Jun 2018

  Denne rensen er jeg kjempe fornøyd med. Den renser godt, uten å gjøre huden tørr. Har brukt denne serien ganske lenge nå og har ikke behov for å skifte. Supre produkter, drøye i bruk og veldig bra for huden.

 • 5
  Anbefales

  Postet av Wibekke den 2nd Jun 2018

  Behagelig, lett å bruke og lukter godt. Passer godt til min tørre og litt ømfintlige hud. Min favoritt så langt.

 • 5
  Super rens som ikke tørker ut huden!

  Postet av Sofia den 20th May 2018

  Denne rensen er en stor favoritt! Mange renser som jeg har prøvd tørker ut huden og det føles som om jeg har en stram maske på meg. Den er mild og fukter huden, og er drøy i bruk. Skal desidert kjøpe på nytt.