null
 • Living Nature Tinted Moisturiser er en farget dagkrem passer perfekt for deg som vil ha litt farge og jevnere hudtone, men som syns vanlig foundation dekker for mye. De økologiske og naturlige ingrediensene beskytter og hydrerer samtidig som de gir deg en naturlig hint av farge. Vi synes at huden ser flott ut og føles fresh hele dagen. Kan brukes av alle hudtyper.
 • Living Nature Tinted Moisturiser, 50 ml
 • Living Nature Tinted Moisturiser, 50 ml
 • Living Nature Tinted Moisturiser, 50 ml
 • Living Nature Tinted Moisturiser er en farget dagkrem passer perfekt for deg som vil ha litt farge og jevnere hudtone, men som syns vanlig foundation dekker for mye. De økologiske og naturlige ingrediensene beskytter og hydrerer samtidig som de gir deg en naturlig hint av farge. Vi synes at huden ser flott ut og føles fresh hele dagen. Kan brukes av alle hudtyper.
 • Living Nature Tinted Moisturiser, 50 ml
 • Living Nature Tinted Moisturiser, 50 ml
 • Living Nature Tinted Moisturiser, 50 ml

Living Nature Tinted Moisturiser, 50 ml

(11 reviews) Skriv en omtale

389.00,-

Farget dagkrem passer perfekt for deg som vil ha litt farge og jevnere hudtone, men som syns vanlig foundation dekker for mye.

De økologiske og naturlige ingrediensene beskytter og hydrerer samtidig som de gir deg en naturlig hint av farge. Vi synes at huden ser flott ut og føles fresh hele dagen. Kan brukes av alle hudtyper.

Har fått omtalen "Highly Commended": 'Best Tinted Moisturiser' av Natural Health Magazine Beauty Awards 2014.

Ingen av produktene til Living Nature er testet på dyr.

 Om fargene:

Dawn Light: Passer for lys til medium hud, rosa undertoner.

Day Light: Passer til medium og mørkere hud, gule undertoner.

Evening Light: Dypere karamellaktig farge. 

Les mer om produktet og fargene i denne bloggposten.

Anbefalt bruk:

Påfør med fingertuppene fra nesen og utover. Bruke lette sveipende bevegelser og vær ekstra nøye med overgangen mellom kjeve og hals. Du kan også blande ut litt farget dagkrem med fuktighetskrem og jevne ut fargen på halsen.

Dawn Light

Aqua (water), Jojoba esters, Macadamia ternifolia seed oil (macadamia oil), Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil**, Titanium dioxide (CI 77891), Persea gratissima oil (avocado oil), Cetearyl wheatstraw glycosides (&) cetearyl alcohol (wheat straw extract), Glycerin (vegetable glycerin)**, Mica (Cl 77019), Zinc oxide (CI 77947), Butyrospermum parkii butter (shea butter)**, Mel (manuka honey), Citrus grandis seed extract (grapefruit seed extract), Sclerotium gum, Stearic acid, Cetyl alcohol, Iron oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499), Talc (CI 77718), Pelargonium graveolens oil (geranium oil)*, Tocopherol (vitamin E), Leptospermum scoparium oil (manuka oil), Melaleuca alternifolia oil (tea tree oil). *From natural essential oils: Citronellol, Geraniol, Linalool. **Certified organic.

(Living Nature bruker en Talc som er renset for urenheter og som er sertifisert fri for asbest.)

 

Day Light

Aqua, Jojoba esters, Macadamia ternifolia seed oil, Simmondsia chinensis seed oil**, Mica (Cl 77019), Persea gratissima oil, Glycerin (vegetable glycerin)**, Cetearyl wheatstraw glycosides (&) cetearyl alcohol, Titanium dioxide (CI 77891), Zinc oxide (CI 77947), Butyrospermum parkii butter**, Mel (manuka honey), Citrus grandis seed extract, Iron oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499), Talc (CI 77718), Sclerotium gum, Stearic acid, Cetyl alcohol, Pelargonium graveolens oil*, Tocopherol, Leptospermum scoparium (manuka) oil, Melaleuca alternifolia oil. *From natural essential oils: Citronellol, Geraniol, Linalool. **Certified organic.

(Living Nature bruker en Talc som er renset for urenheter og som er sertifisert fri for asbest.)

 

Evening Light

Aqua (water), Jojoba esters, Macadamia ternifolia seed oil (macadamia oil), Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil**, Persea gratissima oil (avocado oil), Glycerin (vegetable glycerin)**, Cetearyl wheatstraw glycosides (&) cetearyl alcohol (wheat straw extract), Mica (Cl 77019), Zinc oxide (CI 77947), Titanium dioxide (CI 77891), Butyrospermum parkii butter (shea butter)**, Mel (manuka honey), Citrus grandis seed extract (grapefruit seed extract), Iron oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499), Talc (CI 77718), Sclerotium gum, Stearic acid, Cetyl alcohol, Pelargonium graveolens oil (geranium oil)*, Tocopherol (vitamin E), Leptospermum scoparium oil (manuka oil), Melaleuca alternifolia oil (tea tree oil). *From natural essential oils: Citronellol, Geraniol, Linalool. **Certified organic.

(Living Nature bruker en Talc som er renset for urenheter og som er sertifisert fri for asbest.)
 • 2
  Skuffende

  Postet av Elin den 7th Oct 2021

  Hadde håpet at denne skulle være en god erstatter for Suki som fargede dagkrem, men dessverre så skuffet den. Når jeg påfører den så blir den "smuldrete" og det er vanskelig å få pent. Syns heller ikke den gir en like fin glød som Suki sin.

 • 5
  Lett og demper rødhet

  Postet av Vilde den 12th Apr 2021

  Har lenge lett etter en farget dagkrem som ligner på Dr. Schrammek sin BB cream, men som var helt naturlig. Og ENDELIG har jeg funnet det! Kan smøres skikkelig inn uten at man mister fargen, den dekker akkurat såvidt rødhet (ikke kviser, men det går fint for min del) og føles lett som en krem.

 • 5
  Jevner ut hudtonen

  Postet av Linda den 24th Oct 2018

  Denne ble jeg fornøyd med! Jevner ut hudtonen godt. Fin å bruke på dager hvor jeg bare skal være hjemme, men alikevel vil se presentabel ut hvis det ringer på døra.

 • 4
  Fornøyd

  Postet av Chrystina den 12th Sep 2018

  Har brukt denne i fargen evening light og har vært fornøyd med den nå i sommer. Fargen er passe mørk til solbrun hud. Jeg har vært mye i solen så den har vært god match i sommer, men blir nok for mørk til vinterhuden min. Utrolig fornøyd med at den føles så god på huden, og trekker godt inn uten at man føler at man har et "lag" utenpå huden. Definitivt fuktighetsgivende og med passe dekkende effekt, akkurat nok til at jeg føler meg fresh. Gir et veldig naturlig resultat. Konsistensen er litt tynn, men det ble jeg vandt med!

 • 4
  Beste fargede dagkremen

  Postet av Emilie den 25th Apr 2018

  Denne fargede dagkremen er den beste jeg har prøvd. Jeg tar en liten mengde i mellom hender og gnir den utover, etterpå tapper jeg den forsiktig inn med fingertuppene. Den gir fuktighet til huden, men noen ganger så virker det som den legger seg som et lag utenpå, men ikke alltid. Litt usikker på hvorfor, men de gangene den trekker inn så er resultatet naturlig og pent.

 • 3
  Ikke for meg

  Postet av Anne-M den 19th Nov 2017

  Jeg elsker Suki sin fargede dagkrem, og har lett etter en erstatning siden den ble trukket tilbake.
  Denne ble desverre alt for lite dekkende for meg. Den er veldig flytende og krevde veldig mange lag,
  og den gir ikke min lite samarbeidsvillige fuktfattige hud nok fukt. Men for den som ikke trenger
  nevneverdig mye fukt eller dekkevne og bare vil ha litt jevnere hudtone er den nok midt i blinken.
  Spesielt hvis du har fet hud=)

 • 3
  God fukt til fet hud.

  Postet av Caroline den 21st Oct 2017

  Jeg har litt fet hud med noen arr og pigmentflekker, men ikke ille. I tillegg har jeg gule undertoner og litt mørk skandinavisk hud. Jeg har prøvd Day Light-versjonen. Denne kremen gir akkurat nok fukt og føles behagelig hele dagen. Dessverre er utjevningen av fargeforskjeller svært liten/ikke synlig på meg. Fin til hverdags.

 • 4
  Glød til gusten hud

  Postet av Henriette den 8th Apr 2017

  Min nye favoritt! En dagkrem med akkurat passelig farge til å gi litt glød til gusten vinterhud. Perfekt til de dagene du ikke vil sminke deg skikkelig, men likevel vil føle deg fresh.

 • 5
  Elsker denne!

  Postet av Ellen Cathrine den 31st Mar 2017

  Som endel andre, brukte også jeg Suki sin fargede dagkrem, og byttet over til denne da den andre gikk ut. Og jeg er SÅ happy med denne fantastiske kremen! Jeg syns faktisk også den overgår suki sin. Den dekker ikke veldig, men jeg syns den fint jevner ut hudtonen. Den føles lett på huden, trekker godt inn, og en merker ikke at en har på seg sminke. Den tar ca 5 sekunder å smøre ut over ansiktet (noe som er overkommelig selv med små barn på hektiske morgener). Jeg har en baby som ikke sover, og da denne faktisk klarer å kamuflere de 8 timene med søvnmangel natt etter natt, er jeg blitt helt avhengig!! Såå fornøyd!!