null
  • Living Nature Balancing Shampoo, 200 ml

Living Nature Balancing Shampoo, 200 ml

(No reviews yet) Skriv en omtale

289.00,-

NYHET!

Living Nature har kommet med en sertifisert naturlig sjampo laget av de beste ingrediensene fra nydelige New Zealand. Den balanserende sjampoen er formulert for å utnytte rengjøringsegenskapene til Kumerahou og næringsrik tang. Living Nature Balancing Shampoo vasker håret mildt uten å strippe det for naturlige oljer. Sjampoen hjelper til å balansere håret og etterlater det mykt og medgjørlig. 

Living Nature ble startet allerede i 1987 og var en av de første produsentene som ikke brukte syntetiske konserveringsmidler eller parabener i sine produkter. Living Nature er lidenskapelig opptatt av naturen, så i dette merket finner vi nøye utvalgte ingredienser og resirkulerbar emballasje, ingen produkter er testet på dyr og alle produktene er sertifiserte naturlige av tyske BDIH. Vannbehovet de har til produksjon dekkes av regnvann som de filtrerer, så her har de tenkt på alt.

Anbefalt bruk:

Aqua (water), Decyl glucoside, Sodium lauroyl glutamate, Glycerin (vegetable glycerin)**, Mel (manuka honey), Butyrospermum parkii (shea) butter**, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Galactoarabinan (larch tree gum), Xanthan gum, Glucose, Macrocystis pyrifera (kelp) extract, Pomaderris kumerahou flower/leaf extract, Parfum (fragrance)*, Limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, Glucose oxidase, Lactoperoxidase, Tocopherol (vitamin E). *From natural essential oils: Citronellol, Limonene, Linalool.

**Certified organic.