null
  • Living Nature Sensitive Hydrating Toner, 100 ml/nedsatt pga. dato

Living Nature Sensitive Hydrating Toner, 100 ml/nedsatt pga. dato

(No reviews yet) Skriv en omtale

Før: 429.00,-
Nå: 321.75,-

Nedsatt 25% på grunn av kort holdbarhet. Best innen mai 2022.

Denne toneren i gele-form er laget for sensitiv hud og er uten essensielle oljer. Formulert for å styrke hudens barrierefunksjon og for å synlig gjenopprette elastisitet og dempe rødhet, tegn på aldring og dehydrering. Økologisk virgin kokosnøttolje og Harakeke beroliger og toner huden på en mild måte uten å irritere.

Passer for sensitiv hud. Brukes i små mengder på sensitiv hud som er fet/kombinert. Svært godt egnet for tørr hud som er sensitiv og irritert.

Tonerene fra Living Nature er ulik de andre tonerne våre fordi den hverken krever bomullspad eller spraytopper for å påføres. Fordi denne er som en gel så bare tar du litt i håndflatene og masserer lett inn i ansiktet. Veldig enkel og god påføring! 
 
Alle produktene fra Living Nature er seritifsert naturlige av tyske BDIH. Den BPA- og ftalatesfrie emballasjen kan resirkuleres. Blekket brukt til å trykke teksten på flaskene og tubene er uten dioksin og elemental klorin (ECF). Fabrikken som Living Nature lager produktene sine i drives på fornybar energi fra vind og vann. Ingen av produktene er testet på dyr. 

Anbefalt bruk:

Påfør en liten mengde toner på ansikt og hals etter rens. Brukes morgen og kveld. Vent 30 sekunder før du påfører fuktighetskrem.

Aqua, Cocos nucifera (virgin coconut) oil**, Glycerin (vegetable glycerin)**, Jojoba esters, Cetearyl olivate, Galactoarabinan (larch tree extract), Sorbitan olivate, Phormium tenax leaf juice (NZ flax gel), Citrus grandis (grapefruit) fruit extract, Xanthan gum, Sodium levulinate, Sodium anisate. **Certified organic.