null
 • Living Nature Sensitive Day Moisture, 50 ml

Living Nature Sensitive Day Moisture, 50 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

439.00,-

Denne fuktighetskremen er laget spesielt for sensitiv hud og er formulert uten essensielle oljer. Økologisk virgin kokosnøttolje, Harakeke og avokadoolje gir effektiv pleie uten å irritere. Forsterker hudens egen barrierefunksjon, gjenoppretter hudens elastisitet, demper rødhet i huden, opprettholder fuktighetsbalansen og bekjemper aldringstegnene.

Passer for sensitiv hud. Brukes i kun små mengder på sensitiv hud som også er fet/kombinert. Anbefalt for sensitiv hud som både er tørr og irritert.

Anbefalt bruk:
Påføres ansikt og hals på morgenen etter rens og toner.
Aqua, Cocos nucifera (virgin coconut) oil**, Jojoba esters, Glycerin (vegetable glycerin)**, Persea gratissima (avocado) oil, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Phormium tenax (harakeke) extract, Citrus grandis (grapefruit) fruit extract, Xanthan gum, Cetyl palmitate, Sorbitan palmitate, Sodium levulinate, Sodium anisate. ** Certified organi
 • 5
  Endelig

  Postet av Ragna Gaustad den 29th Apr 2020

  Jeg har alltid brukt sensitive fuktighetskremer fra apotek, men slitt m små urenheter imellom. Ville prøve å se om det kanskje hjalp m helt naturlige ingredienser - og gjett om jeg er fornøyd! Denne kremen er helt nydelig. Gjør huden myk og hydrert, og irriterer verken min sensitive hud (rundt øyne) og jeg har mye mindre utbrudd enn før. Den FØLES og GJØR så godt! Endelig en helt naturlig krem som gjør en fantastisk jobb for sensitiv hud. Er også veldig drøy i bruk, da man ikke trenger mye for å smøre utover godt. :)

 • 5
  To tomler opp herfra også!

  Postet av Janne den 11th Oct 2018

  Her hadde det egentlig vært nok å bare skrive "det Renate sa". Utrolig drøy i bruk, så prisen synes jeg er helt innafor. Jeg har tørr hud og bruk for fuktgivende produkter, og denne gir masse fukt uten å gjøre huden blank eller klissete. I min verden har denne kremen også en perfekt kokosduft: ikke for mektig, ikke for søtlig, men frisk og fin - og definitivt kokos. Herlig!

 • 5
  To tomler opp

  Postet av Renate den 27th Jul 2018

  Over 300 kroner for en liten tube med dagkrem virker kanskje litt voldsomt, men jeg tror dette må være den drøyeste dagkremen jeg noen gang har brukt. Den føles kjempelett og smelter rett inn i min tidligere tørre hud. Lukten er svært diskret i likhet med forpakningen. Ikke noe blikkfang som skriker luksus her, men den får virkelig jobben gjort. To tomler opp fra meg!