null
  • Living Nature Skin Revive Exfoliant, 75 ml

Living Nature Skin Revive Exfoliant, 75 ml

(1 review) Skriv en omtale

409.00,-

Her får du et unikt multiprodukt som både renser og eksfolierer på en gang. Som alle våre peeler så inneholder heller ikke dette produktet mikroplast, men det er perler av jojoba og candelilla som står for den milde eksfolieringen.

Kumerahou er hovedingrediensen som skånsomt fjerner overflødig olje og andre urenheter rundt de døde hudcellene før de effektivt fjernes av de små perlene av jojoba og candelilla uten å skade huden. De yngre hudcellene avdekkes og cellefornyelsen stimuleres. Rensen har en frisk urteduft som stimulerer våkenhet og er oppfriskende.

For alle hudtyper, men spesielt for hud med akne og urenheter.

Alle produktene fra Living Nature er seritifsert naturlige av tyske BDIH. Den BPA- og ftalatesfrie emballasjen kan resirkuleres. Blekket brukt til å trykke teksten på flaskene og tubene er uten dioksin og elemental klorin (ECF). Fabrikken som Living Nature lager produktene sine i drives på fornybar energi fra vind og vann. Ingen av produktene er testet på dyr. 

Anbefalt bruk:

Aqua (water), Glycerin (vegetable glycerin)**, Cera alba (beeswax), Stearic acid, Stearyl stearate, Decyl glucoside, Sucrose cocoate, Xanthan gum, Cetyl palmitate, Sorbitan palmitate, Sorbitan olivate, Caprylic/Capric triglyceride, Glucose, Pomaderris kumerahou flower/leaf extract, Parfum (fragrance)*, Euphorbia cerifera (candelilla) wax, Jojoba esters, Glucose oxidase, Lactoperoxidase. *From natural essential oils: Citronellol, Limonene **Certified organic** Certified organic.

  • 5
    God rens og skrubb i ett!

    Postet av Caroline den 28th Feb 2018

    Veldig god rens og skrubb i ett! Skrubben er så mild at jeg kan bruke den hver dag, og den er god å starte dagen med for å få litt blodomløp i huden. Den renser også bra. Huden føles glatt, myk og passe fuktet etterpå.