null
 • Cobicos 100% Manuka Essensiell olje, 10 ml

Cobicos 100% Manuka Essensiell olje, 10 ml

(ingen omtaler enda) Skriv en omtale

259.00,-

100% naturlig, essensiell manukaolje som beskytter den naturlige bakteriebalansen i huden.

Manuka olje er tydelig forskjellig fra andre tea tree oljer.
På den ene siden inneholder den flere forskjellige aktive ingredienser i høyere konsentrasjoner. På den andre siden er disse satt sammen i en unik kombinasjon slik at de utfyller hverandre i sin effekt. 
Manuka olje regnes som den "ekte" tea tree olje fordi den overgår alle andre tea tree oljer i alle medisinske og kosmetiske applikasjoner. Opptil 40 ganger mer effektiv enn australsk tea tree olje.

Manuka olje er svært konsentrert og veldig økonomisk, så det blandes vanligvis med bæreroljer. På grunn av sin spesielle molekylære struktur trenger oljen inn dypt inn i de nedre lagene i huden, hvor den bretter ut sin fulle effektivitet. Det skal hovedsakelig brukes eksternt:
Før første gangs bruk, gjør en hudtest på baksiden av hånden eller underarmen. Manuka olje må ikke komme i kontakt med øynene! Skulle det skje, skyll øyet grundig under rennende vann.

Bruk:

Følgende tips og bruksanvisninger er for personlig hygiene og forebygging. De erstatter på ingen måte faglig råd fra en lege eller alternativ utøver!

 • Aromaterapi: ha omtrent fire dråper i bollen. Virker oppløftende og styrker immunforsvaret. Egnet for innånding ved luftveisinfeksjoner og bihuleinfeksjoner.
   
 • Skadet hud: tilsett en dråpe manukaolje til rensegelen hver dag og vask som vanlig, eller skvett hudflekker om kvelden med en bomullspinne dynket med manukaolje. Alternativt kan du bruke Manuka Gel som et toningspleieprodukt for ansiktet.
   
 • Flass og kløende hodebunn: Bland fem dråper manukaolje med en mild, natriumlaurylfri sjampo (100 ml). Alternativt kan du massere den milde manukaoljen i hodebunnen.
   
 • Hudirritasjon og en tendens til å utvikle eksem: Bland rundt seks dråper manukaolje i porsjoner i dusjgelen eller flytende såpe. Bruk mild manukaolje til hudpleie.
   
 • Fot- og neglesopp: kontakt lege. I tillegg behandler du de berørte områdene med manukaolje etter vask og gni resten av foten med mild manukaolje. Rengjør også sokker og sko med manukaolje.
   
 • Forkjølelsessår : Så snart den typiske kløen er merkbar, skur manuka olje på de berørte områdene annenhver til tredje time. Hvis blemmer fremdeles vises, fortsett og alterner manukaoljebehandlingen med Manuka honning MGO 100+. Påfør deretter Manuka Gel på de resulterende skorpene så ofte du ønsker .
   
 • Tannpleie: For å forhindre tannråte og periodontal sykdom, legg en dråpe manukaolje med manuka honningtannkrem på tannbørsten eller en dråpe i gurglen. Alternativt kan du suge flossen i manukaolje.
   
 • Pleie hos dyr: Manuka olje eller Manuka gel kan brukes til å pleie eller behandle sår hos hunder og hester . IKKE bruk på katter fordi de ikke tåler essensielle oljer.

Leptospermum scoparium (manuka) oil*. *Component of manuka oil: Limonene, Linalool.