null
 • Living Nature Nourishing Hand Cream, 50 ml

Living Nature Nourishing Hand Cream, 50 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

179.00,-

I en praktisk veskestørrelse får du denne pleiende håndkremen lett med deg på farten. Den myke håndkremen trekker raskt inn, fukter og gir etterlengtet næring til tørr hud. Pleiende Manukahonning og ekstrakter fra Larch Tree hjelper til å reparere sprukne hender. 

Den naturlige håndkremen passer til alle hudtyper. 

 
Alle produktene fra Living Nature er sertifisert naturlige av tyske BDIH. Den BPA- og ftalatesfrie emballasjen kan resirkuleres. Blekket brukt til å trykke teksten på flaskene og tubene er uten dioksin og elemental klorin (ECF). Fabrikken som Living Nature lager produktene sine i drives på fornybar energi fra vind og vann. Ingen av produktene er testet på dyr. 
Aqua (water), Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Glycerin (vegetable glycerin)**, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil**, Cetyl palmitate, Sorbitan palmitate, Macadamia ternifolia seed oil, Cetearyl Alcohol, Glucose, Mel (manuka honey), Caryocar brasiliense (pequi) fruit oil, Galactoarabinan (larch tree gum), Parfum (fragrance)*, Glucose oxidase, Lactoperoxidase, Tocopherol (vitamin E), Leptospermum scoparium (manuka) oil. *From natural essential oils: Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool. **Certified organic.
 • 5
  Beste håndkremen!

  Postet av Maja den 30th Aug 2020

  Jeg trodde huden på hendene mine var ødelagt av mye vasking og kulde, inntil jeg prøvde denne. Etter å ha slitt med tørr, grov og rynkete hud i lang tid og ingenting gjorde det helt bra igjen var jeg utrolig imponert over denne kremens helende effekt. Måtte selvfølgelig bruke den noen ganger før det ble helt bra, men man kjenner den trekker skikkelig inn og gjør godt. Duften er helt ok, minner litt om honning. Denne må jeg alltid ha i bakhånd!

 • 3
  Klinisk duft!

  Postet av Randi den 12th Aug 2017

  En god håndkrem som raskt trekker inn i huden. Praktisk veskestørrelse, men personlig foretrekker jeg en håndkrem i tupe m/skrukork når jeg skal ha den i vesken. Det som trekker ned - og som gjør at jeg ikke klarer å bruke denne kremen - er duften! Den lukter klinisk og gir meg assosiasjoner til sykdom og sykehus, dessverre.