null
  • Living Nature Lush Tinted Lip Hydrator, 3.9 gr

Living Nature Lush Tinted Lip Hydrator, 3.9 gr

239.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Bestiller du denne med forhåndsbestilling nå, så vil hele bestillingen sendes samlet så snart varene er på plass på lager.

Gi etterlengtet pleie til leppene samtidig som du får en lekker, diskret farge. Dette produktet kan brukes både som leppestift og lipbalm.  

Lush: Fargen er transparent, korallfarget, med skimmer

Bliss: Fargen er transparent, nøytral rosa, med skimmer (Bliss finner du her)

Nye Bliss Tinted Lip Hydrator fra Living Nature inneholder alt leppene dine trenger for god, naturlig og etterlengtet pleie. Lip Hydrator gir også en vakker, men diskret rosafarge samtidig som den beskytter leppene og hjelper til å holde på fuktigheten. Den rike fuktighetsgivende formelen tilfører beskyttende antioksidanter og gir smidighet med næringsrikt plantesmør. 

Den fargede leppepleieren inneholder også aktiv manukahonning som gir ekstra beskyttelse og fuktighet. 

Bliss Tinted Lip Hydrator er 100% naturlig og sertifisert av BDIH. Produktet inneholder ingen syntetiske kjemikalier eller konserveringsmidler. Produktet er uten essensielle oljer. 

Våre erfaringer: Vi har blitt veldig glade i disse fargede lipbalmene. Fargen Lush er litt mer korallfarget enn den første som kom som igjen er litt mer rosa i fargen. Den er likevel nøytral i fargen så den vil passe de aller fleste. Den har et fint skimmer som gjør at den ser litt ut som en gloss når du har den på men føles som en lipbalm. - Gunnhild

Anbefalt buk:

Påfør etter ønske og behov for å få fukte og pleie leppene og få en lekker, naturlig farge.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Ricinus communis (castor) oil, Jojoba esters, Cera alba (beeswax), Euphorbia cerifera (candelilla) wax, Copernicia cerifera (carnauba) wax**, Theobroma grandiflorum (cupuacu) seed butter**, Limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, Mica CI77019, Iron oxide CI77491, Titanium dioxide CI77891, Calendula officinalis (calendula) oil**, Tocopherol (vitamin E), Mel (manuka honey).**Certified organic.

**Certified organic.