null
 • Living Nature Deep Cleansing Clay Mask, 50 ml

Living Nature Deep Cleansing Clay Mask, 50 ml

(4 reviews) Skriv en omtale

419.00,-

Leiremaske laget av dyptrensende Haolloysite-leire. Masken renser huden på dypet og forfiner porene. Etterlater en klar og balansert hud.

Antibakterielle Manukaekstrakt renser, aktiv Manukahonning tilfører næring og reparerer. Brukes en gang i uken for å gjenopprette hudens sunnhet og balanse.

Passer for normal, fet og kombinert hud. Passer for hud med akne.

En eske eínneholder ti poser med individuelle masker.

Alle produktene fra Living Nature er sertifisert naturlige av tyske BDIH. Den BPA- og ftalatesfrie emballasjen kan resirkuleres. Blekket brukt til å trykke teksten på flaskene og tubene er uten dioksin og elemental klorin (ECF). Fabrikken som Living Nature lager produktene sine i drives på fornybar energi fra vind og vann. Ingen av produktene er testet på dyr. 

Anbefalt bruk:

Aqua (water), Kaolin (Halloysite clay), Macadamia ternifolia seed oil, Prunus amygdalus dulcis (almond) oil, Persea gratissima (avocado) oil, Mel (manuka honey), Cetearyl wheat straw glycosides, Cetearyl alcohol, Citrus grandis (grapefruit) seed extract, Zinc oxide, Limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, Sclerotium gum, Oenothera biennis (evening primrose) oil**, Triticum vulgare (wheat) germ oil, Citrus medica limonum (lemon) oil*, Tocopherol (vitamin E), Leptospermum scoparium (manuka) oil, Backhousia citriodora (lemon myrtle) oil*, Melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, Totarol. *From natural essential oils: Citral, Limonene. **Certified organic.

 • 5
  Tillegg til min tidligere omtale - duft og drøyhet

  Postet av Janne 2 den 1st Dec 2017

  En viktig ting som jeg glemte å ta med i forrige omtale, er at èn pose med ansiktsmaske inneholder så mye produkt at jeg uten problemer fikk det til å rekke til to behandinger. Etter første gangs bruk rullet jeg posen pent sammen, så tett som jeg greide, og da holdt den seg fin til jeg skulle bruke den igjen uken etter. Så dermed gir jeg noen stjerner ekstra på verdi og for pris, siden masken ble dobbelt så drøy i bruk.

  Når det gjelder duften, har jeg tenkt litt mer på det. Enkelte av Living Natures produkter har en uvanlig lukt - jordaktig og definitivt et stykke unna det man vanligvis forbinder med kosmetikk og skjønnhetsprodukter. Men så er det også noe betryggende med at de naturlige duftene som ingrediensene har, ikke blir kamuflert med parfyme, slik det gjøres i kommersiell skjønnhetsindustri. Jeg synes fortsatt masken lukter litt pussig, men jeg synes ikke lenger det er et stort problem - det sikrer meg jo et trygt produkt uten kunstig duftkamuflasje. Det liker jeg.

 • 4
  Super maske med rar lukt

  Postet av Janne den 11th Nov 2017

  Supergod maske som gjør jobben. Blir stiv i ansiktet av den og kjenner godt at jeg har den på - slik jeg forventer at en dyprensende leirmaske skal. Huden føles myk, oppfrisket og ren etterpå. Jeg kan imidertid ikke gi full pott, for den lukter rart ved påføring og når jeg vasker den av. Jordaktig, nesten litt sånn septik. Når den har tørket på huden, lukter den ingenting. Leit at lukten skulle være såpass besynderlig, men jeg vurderer faktisk å fortsette å bruke den likevel, for resultatet var så bra.

 • 4
  Super maske for sensitiv hud

  Postet av Trine den 5th Nov 2017

  En av de få masker min sensitive hud tåler. Gir en god og dyp rens av huden.

 • 1
  Lukt gjør vondt

  Postet av Birgit den 13th Oct 2017

  Denne masken lukter veldig dårlig og derfor vet jeg ikke hvordan det virker. Jeg kunne det bare beholde 10 sekunder på hudet. Det var synd.