null

Flasker og smokker

Natursutten® eies av den danske trebarnsmammaen Anne-Dorthe Schroeder Grum. Med tanke på hvor mange timer i døgnet barna brukte smokk så ønsket hun å finne et trygt alternativ. Hun endte opp med å lage sine egne smokker og drikkeflasker. Natursutten ønsker å gi en giftfri start på livet for barna samtidig som de ønsker å gjøre det enklere å ta miljøvennlige valg for en mer toxin-free fremtid for planeten vår.

Hos Natursutten finner vi flere typer smokk av naturgummi fra treet Hevea brasiliensis. Noen har anatomisk formet tut, noen har vanlig rund tut. Noen er designet med en rund flate som gir et mildt trykk mot nesen for å imitere trykket nesen får under amming. Noen er designet med “sommerfugltopp” for å gi plass til nesen uten trykk. Natursutten har også lekre tåteflasker laget av glass med den samme tuten av naturgummi. Flaskene og tutene kan brukes med andre flasker/tuter i standardstørrelse (ikke med bredere topp).

Produktene er designet i Danmark. Produsert i Italia og Frankrike.

Emballasjen er FSC-sertifisert og resirkulerbar. Vinduene på pakkene er laget av mais. Blekket er soyabasert. Natursutten opererer etter zerowaste-prinsipper.


Ingen produkter