null
  • Karmameju CHARCOAL/Purify Konjac Sponge 03
  • Karmameju CHARCOAL/Purify Konjac Sponge 03
  • Karmameju CHARCOAL/Purify Konjac Sponge 03
  • Karmameju CHARCOAL/Purify Konjac Sponge 03

Karmameju CHARCOAL/Purify Konjac Sponge 03

(ingen omtaler enda) Skriv en omtale

149.00,-

Myk og deilig natursvamp til å bruke med eller uten den daglige ansiktsrensen.

Karmamejus myke svamper er naturlig basiske og er med på å balansere PH-verdien i huden og vil forsiktig eksfoliere og rense huden.

Svampen med bambuskull gir den perfekte pleie til kombinert, fet og uren hud. Bambuskull inneholder aktivt kullstoff og viktige mineraler som grundig renser de dypeste hudlagene og absorberer overflødig talg, og dermed effektivt behandler og forebygger urenheter, hudormer og akneutbrudd.

Denne fuktighetsrike svampen er laget av råsilkefiber fra roten av amorphophallus konjac-planten, velkjent for sine helsemessige fordeler på grunn av det høye innholdet av essensielle vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Konjac dyrkes i India, Kina, Japan og Korea på grunn av stengelknollene som brukes til å fremstille mel og gele med samme navn. Den blir også gjerne brukt som et vegansk alternativ til gelatin. I det japanske kjøkkenet finner du for eksempel konjac i nudelretten oden.

100% naturlig konjacsvamp fremstilles av rå silkefibre fra roten av Amorphophallus konjac-planten. Disse fuktmettede plantefibrene veves sammen til en tett vokskake og formes på denne måten til en ekstra myk silkesvamp som er perfekt til å pleie nyfødte barn og til tørr og sart hud. Konjacsvampene er basiske fra naturens side og renser i dybden for å stimulere blodomløpet og hudens cellefornyelse uten å skade hudens sarte ytterste lag.