null
  • Karmameju NATURAL/Calming Konjac Sponge 02
  • Karmameju NATURAL/Calming Konjac Sponge 02
  • Karmameju NATURAL/Calming Konjac Sponge 02
  • Karmameju NATURAL/Calming Konjac Sponge 02

Karmameju NATURAL/Calming Konjac Sponge 02

(ingen omtaler enda) Skriv en omtale

149.00,-

SKÅNSOM EKSFOLIERING FOR SENSITIV HUD

Perfekt for daglig rens! Våre myke svamper er naturlig basiske for å balansere PH-verdien i huden og vil forsiktig eksfoliere og rense, den vil stimulere blodsirkulasjonen og fremme regenerering av huden uten å skade de sarte epidermale hudlagene. Perfekt til nyfødte babyer, tørre og sarte hudtyper.

 

Vår 100% Natural Konjac Sponge er skapt ved bruk av råsilkefiber fra roten av amorphophallus konjac-planten, velkjent for sine helsemessige fordeler på grunn av det høye innholdet av essensielle vitaminer, mineraler og aminosyrer.

 

Konjac dyrkes i India, Kina, Japan og Korea på grunn av stengelknollene som brukes til å fremstille mel og gele med samme navn. Den blir også gjerne brukt som et vegansk alternativ til gelatin. I det japanske kjøkkenet finner du for eksempel konjac i nudelretten oden.

 

Vår 100% naturlige konjacsvamp fremstilles av rå silkefibre fra roten av Amorphophallus konjac-planten. Disse fuktmettede plantefibrene veves sammen til en tett vokskake og formes på denne måten til en ekstra myk silkesvamp som er perfekt til å pleie nyfødte barn og til tørr og sart hud. Konjacsvampene er basiske fra naturens side og renser i dybden for å stimulere blodomløpet og hudens cellefornyelse uten å skade hudens sarte ytterste lag.