null
 • Kabana Bali Bloc CACAO (brun) SPF 30, 110 gr/nedsatt 50% pga. dato

Kabana Bali Bloc CACAO (brun) SPF 30, 110 gr/nedsatt 50% pga. dato

(1 omtale) Skriv en omtale

Før: 299.00,-
Nå: 149.50,-

Nedsatt 50% på grunn av holdbarhet. Best innen mai 2021

Vi er stolte over å introdusere Kabana Skin Care til Europa! Første produkt i serien er solstiftene i farge brun (kakao) og hvit (vanilje). Denne solkremen har brunfarge og er ypperlig om du ønsker diskret påføring. Solstiftene holder godt i vann og inneholder hele 25% sinkoksid. De er derfor velegnet for barn som er aktive i vannkanten eller til bruk med vannsport som surfing, kiting og lignende. Trenger du en solkrem for hele kroppen anbefaler vi heller en av de andre solkremene i utvalget vårt. Kabanas stifter er best for mindre områder hvor du trenger litt ekstra, kjapp beskyttelse.

Solstiften har SPF 30 og inneholder bare fire ingredienser som alle er av ypperste kvalitet. Erik Kreider, mannen bak det amerikanske merket, startet Kabana Skin Care med et ønske om at vi skulle få muligheten til å bruke en solkrem som var trygg for hele familien, som var ærlig og holdt det den lovet.

Solstiften lukter sjokolade (nam!) og er drøy i bruk.

Solstiftene fra Kabana beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. Det anbefales at du påfører rikelig med solkrem før du går ut i solen og tar på et nytt lag minst annenhver time. Oftere om du bader deg, tørker deg med håndkle eller svetter. Best resultat får du med denne om du lar den tørke godt før påkledning da den kan avgi litt farge til klærne.

Vi har testet Kabana i over ett år og har blitt veldig glade i merket. Vi har brukt den spesielt mye til å dekke over pigmentflekker når vi soler oss. Noen gode strøk med solstiften over pigmentflekkene og vi føler oss trygge på at disse ikke skal forverres betraktelig selv om vi sitter i solen en dag.

 

 

Sertifisert økologisk extra virgin kokosolje, sinkoksid (25%), sertifisert økologisk bivoks og sertifisert økologisk kakaopulver.
 • 5
  Erstatter foundation på late dager.

  Postet av Isabel den 19th Aug 2019

  Denne bruker jeg på dager jeg ikke orker å sminke meg, men samtidig som jeg har lyst at det skal se ut som jeg har foundation på.
  Jeg har ganske lys hud så jeg påfører litt og litt, smelter fint inn i huden.
  Passer perfekt med solkremen til Simple as that.
  Denne er et must i ferier, samt året rundt;)