null
  • gjenbruksbare tørkepapir er laget av cellulose og non-GMO ubleket bomull blandet med et naturlig mineralsalt

If You Care Gjenbrukbart Tørkepapir til kjøkken, 12 ark

Før: 179.00,-
Nå: 116.35,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Allerede en stor favoritt på kjøkkenet vårt. Dette er en slags blanding mellom tørkepapir på rull og en vanlig vaskeklut til kjøkkenet, bare bedre! 

På en rull med 12 ark får du nemlig en papirklut du kan bruke igjen og igjen. Skyll og tørk den mellom hvert bruk, og en klut kan holde en ukes tid eller mer. Vi bruker de på kjøkkenbord og -benker, til å vaske komfyren og til generell støvtørking.

If You Care sine gjenbruksbare tørkepapir er laget av cellulose og non-GMO ubleket bomull blandet med et naturlig mineralsalt (Mirabilite). Saltet vaskes ut under produksjonen og igjen står bare 70% cellulose og 30% bomull. Dette har skapt et porøst papir som nå er veldig absorberende. Den kan faktisk absorbere opp til 16 ganger sin egen vekt i vann! 

I motsetning til bambuskluter så etterlater ikke disse klutene fibre på overflatene selv etter mange gangers bruk.

Klutene kan du kompostere i hjemmekompost. Emballasjen er laget av maisstivelse og kan komposteres i profesjonelt komposteringsanlegg. 

 

70% cellulose og 30% non-GMO ubleket bomull.

Klutene kan du kompostere i hjemmekompost. Emballasjen er laget av maisstivelse og kan komposteres i profesjonelt komposteringsanlegg.